Zoeken naar spa thermen

spa thermen
 
Wellnessweekend Spa met toegang tot de Thermen voor 2 volwassenen vanaf 169. Icon_mail. icon_call_center. icon_aide_en-ligne.
De thermen van Spa verhuren badjassen aan 7. De thermen beschikken over een naaktzone en een geklede zone. Bij de receptie haal je je toegangsbewijs voor de spa op. Van maandag tot zaterdag van 9u00 tot 21u00 zondag van 9u00 tot 20u00.
De 6 Beste Hotels in de buurt van: Thermen van Spa, Spa, België Booking.com.
Spa 05, km van Thermen van Spa. 93, Fantastisch 27 beoordelingen. Beschrijving Le Dépôt is een appartement in Spa, op 500 meter van de Thermen van Spa. U kunt gratis gebruikmaken van WiFi en er is privé-parkeergelegenheid op het terrein.
Thermen van Spa, wellnessuitstap in de provincie Luik.
Kom ontspannen in de Thermen van Spa, een statig complex, tussen traditie en modernisme, in het centrum van Spa, in een vallei van de Belgische Ardennen. Bovenop op de heuvel met uitzicht op Spa geniet je van een volledig complex dat de traditie van thermale behandelingen combineert met moderne wellness.
Les Thermes de Spa 2018 Alles wat u moet weten voordat je gaat TripAdvisor.
Jaarlijks maken wij een trip naar Spa en de thermen, vooral het mooie zwembad heeft ons hart gestolen, ook de Turkse sauna en de sauna met zicht op de vallei, ook Spa is een mooi stadje met veel vergane glorie.
De 10 beste wellness centra en spa's' in Belgische Ardennen.
Spa Cinq Mondes La Hulpe op 13.7 km afstand. 1 van 1 Spa en wellness in La Hulpe. Thermen Katara Belsele op 37.5 km afstand. 1 van 1 Spa en wellness in Belsele. Thermen Londerzeel Londerzeel op 20.8 km afstand.
Bezoek de Thermen in Spa vanuit het Radisson Blu Palace Hotel.
Geniet van exclusieve toegang tot Les Thermes de Spa. Sinds de 16e eeuw wordt Spa als een van de beste kuurbestemmingen beschouwd. Verlaat u kamer in badmantel en begeef u naar de Thermen van Spa via de privékabelbaan van het hotel.
Uren en tarieven Les Thermes de Spa.
Een ingang tot de Thermen van Spa bevat de toegang tot de 800 m van binnen en buiten baden, de saunas, de hammams, de relaxatie ruimten onder Woodlicht en infrarood licht, niet te vergeten de verschillende dagelijkse activiteiten aquagym, ceremonies, etc.
Eerste bezoek? Les Thermes de Spa.
Een ingang tot de Thermen van Spa bevat de toegang tot de 800 m van binnen en buiten baden, de saunas, de hammams, de relaxatie ruimten onder Woodlicht en infrarood licht, niet te vergeten de verschillende dagelijkse activiteiten Aquagym, ceremonies etc.
Welkom Les Thermes de Spa.
Sinds 1868 is het water, alom tegenwoordig in de Thermen van Spa, in deze beschermde omgeving als het ware geladen met de kracht van de aarde. Het water is hier een ontmoeting tussen rots, natuur en venen en het is het weldadige element dat u masseert, verkwikt en versoepelt.
Wellnessweekend Spa met toegang tot de Thermen de Spa vanaf 149. Icon_mail. icon_call_center. icon_aide_en-ligne.
Dat we rechtstreeks vanuit het hotel in kamerjas naar the thermen bergop konden via een aparte lift. Dat we in kamerjas niet meer gescheiden werden van de andere gasten in de thermen van Spa. Misschien is een andere organisatie tussen het hotel en de Thermen van Spa hier nodig?

Contacteer ons