Zoeken naar spa thermen

spa thermen
 
Het kuuroord Spa in de Belgische Ardennen. Met informatie en aanbiedingen van hotels voor een weekend of langer kuren.
De thermen van Spa in de Ardennen. De thermen van Spa. Aan de rand van de hoge Ardennen ligt Spa. Dit stadje heeft een rijke historie als kuuroord door de schone lucht van de Ardennen en de warme bronnen die bij Spa omhoog komen.
Les Thermes de Spa België Beoordelingen TripAdvisor.
de thermen van spa. Gemiddeld goed, er zijn zeker thermen in Belgie die veel beter zijn maar deze vond ik in het meer lezen. 3 dagen geleden beoordeeld. een gemiste kans. Wie een échte sauna verwacht is er aan voor de moeite.
De 6 Beste Hotels in de buurt van: Thermen van Spa, Spa, België Booking.com.
We waren ook blij vooraf een tafel te hebben gereserveerd voor het avondmaal: heerlijke keuken maar L'Auberge' is vooral een goed restaurant en reserveren voor een tafel vooraf is echt noodzakelijk. De vouchers voor toegang tot de thermen van Spa zijn 6 euro per persoon goedkoper dan de ingangsprijs aan de kassa van de thermen.
Bezoek de Thermen in Spa vanuit het Radisson Blu Palace Hotel.
Geniet van exclusieve toegang tot Les Thermes de Spa. Sinds de 16e eeuw wordt Spa als een van de beste kuurbestemmingen beschouwd. Verlaat u kamer in badmantel en begeef u naar de Thermen van Spa via de privékabelbaan van het hotel.
Eerste bezoek? Les Thermes de Spa.
Een ingang tot de Thermen van Spa bevat de toegang tot de 800 m van binnen en buiten baden, de saunas, de hammams, de relaxatie ruimten onder Woodlicht en infrarood licht, niet te vergeten de verschillende dagelijkse activiteiten Aquagym, ceremonies etc.
Uren en tarieven Les Thermes de Spa.
Een ingang tot de Thermen van Spa bevat de toegang tot de 800 m van binnen en buiten baden, de saunas, de hammams, de relaxatie ruimten onder Woodlicht en infrarood licht, niet te vergeten de verschillende dagelijkse activiteiten aquagym, ceremonies, etc.
Welkom Les Thermes de Spa.
De Thermen van Spa zijn een weergave van de combinatie van het moderne welzijn met het traditionele thermalisme; de turfbaden, de balneotherapie, de heilzame werking van het drinken van water, het plezier van de waterspelen, de programmas voor relaxatie en om weer in goede conditie te geraken, de schoonheidszorgen.
Thermen van Spa Wikipedia.
Thermen van Spa in België. De thermen van Spa zijn kuurbaden in Spa in de Belgische provincie Luik. In de 16e eeuw begon de commercialisering van de thermaalbaden en kwamen er vele kuurgasten naar Spa. In 1764 werd de eerste badinrichting gebouwd en kreeg de stad bekendheid als kuuroord.

Contacteer ons