Resultaten voor sauna oostende

sauna oostende
 
Brand in buitensauna bij Villa Aqua Oostende Het Nieuwsblad.
De politie kwam ter plaatse en sloot de omgeving van Villa Aqua deels af voor het verkeer. De wagens komende van de Steensedijk konden de Pensjagerstraat niet inrijden doordat de brandweerwagens deels op het rondpunt hadden postgevat voor de bluswerken. Meer nieuws uit de regio. Vermist kind snel terecht in Oostende.
Privé sauna Oostende: Da's' kiezen voor Masumi Oostende!
Boek vandaag nog een privé sauna bij Masumi. Wilt u ook de beste versie van uzelf zijn en genieten van de gezondheidsvoordelen van onze privé sauna? Boek vandaag nog een arrangement bij sauna Masumi in Oostende óf geef een geliefde een saunabezoek cadeau.
Toegang tot de wellness voor 2 bij Villa Aqua Oostende West-Vlaanderen.
We detected that your JavaScript seem to be disabled. You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Toegang tot de wellness voor 2 bij Villa Aqua Oostende West-Vlaanderen. 1 aanbod beschikbaar. Toegang tot de wellness voor 2 bij Villa Aqua Oostende West-Vlaanderen.
Hotel Ambassadeur, Overnachtingen sauna ontbijt voor 2 in hartje Oostende: bespaar 38% in Mechelen via Social Deal.
tot de nieuwe Social Deals. Overzicht Overnachten Hotel Ambassadeur. Overnachtingen sauna ontbijt voor 2 in hartje Oostende. Voor 2 personen: 1 of 2 overnachtingen, inclusief ontbijt, sauna en een glas cava óf 3-gangen keuzediner bij Hotel Ambassadeur in hartje Oostende.
Hotel Ter Streep Hotel Oostende.
13 Sept // Leo Sayer @ Kursaal Oostende. 03 Okt // Adele The Ultimate Tribute // Kursaal Oostende. 25/11 Marc Almond Best Of @ Kursaal Oostende. 10 Dec // Dire Straits Experience // Kursaal. 27 Maart 2021 //Nicholas @ Kursaal Oostende.
Wij gaan terug open vanaf vrijdag 12 juni! Tot binnenkort. Hotel Ostend.
relax in onze. Over Hotel Ostend. Ons hotel beschikt over 110 kamers. U kunt samen met uw gezin of gezellig met z'n' tweetjes komen genieten van alles wat Oostende te bieden heeft. Wij beschikken over familiekamers, twee persoonskamers en junior suites. Verder kunt u terecht in ons sfeervolle restaurant, waar u kunt genieten van de lekkerste maaltijden. Alle maaltijden worden in buffetvorm geserveerd. Als u even wil uitblazen, kan dit gerust in onze fitnessruimte of sauna.
Brand in saunahut in Oostende Focus en WTV.
Dat is een houten saunahut met hout van een speciale den uit Finland. Het waren medewerkers van Villa Aqua die de brand opmerkten en meteen de hulpdiensten verwittigden. Op het moment van de brand zat er niemand in de kelosauna, zegt zaakvoerder Johan Dekien. De brandweerposten van Oostende en Middelkerke kwamen ter plaatse en hadden de situatie snel onder controle. De brandweer moest wel nog een tijd nablussen. De oorzaak van de brand is nog niet gekend. Vermoedelijk ligt een technisch defect aan de basis van de brand. Er zaten op het moment van de brand zon 200 klanten binnen. Gas en elektriciteit moesten even afgesloten worden, maar we konden uiteindelijk terug opstarten. De hinder bleef dus beperkt, aldus nog Johan Dekien.
Aquarius II Oostende België.
mooie en gezellige sauna, nadeeltje is de trap om, naar de douche te gaan zeker als er veel doorgang is glad voor de rest een gezellige bar en leuk om er te zijn ik ben van het Gentse dus kom zeker terug als ik naar Oostende kom.
infrarood sauna, bodyfix, oostende.
AFSLANKEN KAN TERWIJL U STILZIT EN ONTSPANT IN DE INFRAROOD SAUNA. wist u dit: tijdens de sessie in de cabine verbrandt u ook een hoog aantal calorieën. Een onderzoek heeft aangetoond dat u tijdens een sessie van 30 minuten tot 600 calorieën verbrandt, terwijl u heerlijk kunt ontspannnen. Nieuwstraat 12, 8400 Oostende.
Restaurant Organic Vision Wellness Oostende Inforegio.be.
Wellness restaurant met vegan gerechten en bio desserten Oostende. Restaurant met biologische gerechten. Organic Vision is een Wellness-restaurant in het centrum van Oostende op een boogscheut van het strand. Uitbaatster Larisa runde vroeger het macrobiotisch restaurant De Graankorrel en gaat nu resoluut voor een totaalconcept.

Contacteer ons