Zoeken naar sauna mechelen

sauna mechelen
 
Privé Sauna Di Lusso Lier, Antwerpen.
Dat kan in één van onze sauna's' Bekijk Last Minutes. Heel mooie nieuwe complex. We hebben vier uurtjes met ontbeid genomen en was super in orde.Water zwembad zalig warm Heeel proper zowel water als de rest.Wij komen zeker terug.AANRADER VOORAL VOOR WIE VAN HYGIËNE HOUD!
Privé Sauna Nymphaea.
uit Schriek bezocht ons op 21/04/2018. Rustige familiale sauna, super! uit Mechelen bezocht ons op 13/04/2018. Privé Sauna Nymphaea. Stationsstraat 44 3191 Hever Telefoon: 015/51 43 91 GSM: 0474/69 52 42 E-mail: info@saunanymphaea.be. Privé Sauna Nymphaea Stationsstraat 44, 3191 Hever.
Sauna Mechelen Vé Wellness.
Een oase van rust in het centrum van Mechelen. Book your stay. Vé wellness, is een onderdeel van hotel Vé, waar u van harte welkom bent om te komen relaxen in een uniek, industriëel kader. Voor de échte genieters is er ons aanbod van arrangementen of de mogelijkheid uw saunabeurt aan te vullen met een massage. Bekijk onze arrangementen voor 2 personen. Deze combineren 2 uur sauna met iets om te eten en een eventuele overnachting.
Home Sauna Noord Zuid.
reservatie op 015/ 63 49 90 of info@saunanoordzuid.be. Alle dagen open van 10u00 tot 23u00 enkel op reservatie. Sauna Noord Zuid. Privé-sauna te Mechelen. Last minutes / Acties. Contact / Reserveer. Last minutes / Acties. Contact / Reserveer. Welkom bij sauna NOORDZUID.
Thermen Mineraal.
Deze oase van rust en groen in de buurt van Mechelen is het ideale adres om je stress te verdrijven in één van onze talrijke baden met Finse saunatraditie.We zijn alle dagen geopend vanaf 11u tot 24u.We zijn alleen gesloten op 25 december Kerstmis en 1 januari Nieuwjaar.
Mechelen 2800 LastMinute Sauna.
3730 lastminutes gevonden in de buurt van Mechelen. 65 centra 1 2 3 10. VE WELLNESS PRIVÉ WELLNESS HOTEL. Tel015/70: 07 01. E-mail Website Route. PRIVESAUNA HET SCHELPJE. Tel0488/32: 04 88. E-mail Website Route. NYMPHAEA PRIVÉ SAUNA. Tel015/51: 43 91.
Vé Wellness Privé sauna Mechelen Antwerpen Relaxy.be.
De oude structuur van het gebouw werd daarbij gerespecteerd en gecombineerd met hedendaagse architectuur en moderne luxe. Vé wellness beschikt over een zwembad, twee sauna's' Finse sauna en sauna met Liftlights lichttherapie, een Turks stoombad en een jacuzzi. Vé Wellness, een oase van rust in het centrum van Mechelen.
Publieke sauna Mechelen Alle Publieke sauna centra in Mechelen op Relaxy.be Relaxy.be.
Ons overzicht wordt willekeurig weergegeven, maar je kan links op de pagina uiteraard op basis van je eigen wensen het perfect wellness center terugvinden uit de regio Mechelen. Ben je eerder op zoek naar een privé sauna in plaats van een publieke sauna?
Privé sauna Mechelen Alle Privé sauna centra in Mechelen op Relaxy.be Relaxy.be.
Home Privé sauna Antwerpen Mechelen. Op deze pagina kan je alle privé saunas uit de regio Mechelen terugvinden. Ons overzicht wordt willekeurig weergegeven, maar je kan links op de pagina uiteraard op basis van je eigen wensen de perfecte privé sauna terugvinden.
La Buena Vida.
La Buena Vida is gelegen te Putte aan de stadsrand van het historische Mechelen, kortbij Keerbergen, Bonheiden en slechts op 20 min van de stad Lier en Heist o/d Berg. Zelfs Antwerpen en Brussel zijn niet ver. In onze 2 accomodaties kan je genieten van.: Unit 1: La Isla gelijkvloers. 400m aan ontspanning en relaxatieruimtes met privé sauna, wellness faciliteiten en buitenzwembad met poolhouse en tuinterras.

Contacteer ons