Op zoek naar sauna barendrecht?

sauna barendrecht
 
Sauna Barendrecht Thermen Holiday.
Dagje sauna in Barendrecht. Heeft u behoefte om te genieten van een dagje helemaal niets en lekker tot rust komen? Dan bent u bij Thermen Holiday nabij Barendrecht aan het juiste adres. In ons professionele wellness resort kunt u niet alleen genieten van de diverse soorten wellnessbehandelingen, maar bijvoorbeeld ook gezichtsbehandeling ondergaan en stoom afblazen tijdens een hammambehandeling. Diverse soorten wellness behandelingen nabij Barendrecht.
THERMEN BARENDRECHT Korting en Aanbiedingen 2018 ACTIES.
Kortingen voor Thermen Barendrecht. Dagelijks gaan wij voor jou op zoek naar korting en aanbiedingen voor Thermen Barendrecht. Op deze manier betaal je nooit meer teveel voor een dagje sauna en ga je goedkoop naar Thermen Barendrecht. 15% korting Thermen Barendrecht.
Thermen Barendrecht Barendrecht Nederland. Informatie Reviews Thermen Barendrecht Zoover.
Reageer op deze reviews Reageer. Sauna met matige kwaliteit. 15 januari 2017. Twee weken geleden ben ik met mijn schoonmoeder bij Thermen Barendrecht geweest. De sauna zelf is erg klein en er zijn maar weinig sauna's' waar gepraat mocht worden.
Thermen Barendrecht Alles wat u moet weten voordat je gaat TripAdvisor.
Niet de grootste sauna, maar wel zeer schoon, goed restaurant en uitstekende medewerkers. Geen grote hype sauna, maar kwaliteit boven kwantiteit. Continu loopt personeel schoon te maken, vloer te boenen. Barst ook zeker niet van de vluchtige jeugd voor een snelle sauna, maar. Stel een vraag over Thermen Barendrecht.
Thermen Barendrecht, een heerlijk dagje weg.
Achterzeedijk 81 2992 SB Barendrecht Thermen Barendrecht. 2992 SB Barendrecht. Plan uw route. Bel 0180 622 165. Ga naar de website. Kijk op de website voor actuele openingsdagen en tijden. Kijk op de website voor actuele openingsdagen en tijden. Heel het jaar. Heel het jaar. Info voor aanbieders. Sauna en Beautycentrum Centre du Lac.

Contacteer ons