Op zoek naar welness?

welness
 
L'Eau' De Vie Privé sauna en welness. L'Eau' De Vie Privé sauna en welness.
Gezien we netheid en hygiëne voorop stellen is alles conform Vlarem 2 wetgeving. Sauna doet goed, wanneer je het goed doet. Bij het gebruik van een sauna leg je een bepaald parcours af waarbij je opwarmt en weer afkoelt. Voldoende drinken om de vochtbalans op peil te houden en rusten zijn dan ook heel belangrijk.
Welness-veranda.
Het lijkt ons handiger om te kiezen voor een ruimte als een veranda, waar plezier en comfort hand in hand gaan en waar u in een prachtige, grotendeels open ruimte profiteert van de natuur en de zon. Uw pergola op maat.
Spa Sauna en Hammam in het Van der Valk Welness Hotel Antwerpen.
Na een lange dag sightseeing, vergaderen of shoppen, wandelen, fietsen of museumbezoek is het heerlijk om bij te komen in onze sauna en hammam. De sauna is voor gasten van Van der Valk Hotel Antwerpen open van 7 tot 23 uur, de hammam alleen s avonds, van 18 tot 23 uur.
Bodylicious Beauty Wellnesscenter.
Door middel van een intensieve scrub, ontgiftende pakking en massage verdrijven uw spanningen als sneeuw voor de zon. Krijgt u niet genoeg van deze verwennerij, boek dan een uurtje bij om nog meer te kunnen genieten. Prijs: 110 /p.p./ 3u. Extra uur: 30/p.p. Vanaf 2 personen tot max. Moroccan Mini hammam. Deze exotische behandeling neemt je mee naar het verre oosten. Wil je even wegdromen en je in exotische stijl laten baden en masseren? Dan is de mini Hammam iets voor u! Moroccan Bath prijs/duur: 100/1u40 Moroccan Mud prijs/duur: 160/2u45 Moroccan Palace prijs/duur: 220/3u45. Moroccan Mini hammam. 8310 Assebroek Brugge.
WELNESS.
Welness Arrangement.
Aangezien alles vers bereid wordt, vragen wij u graag 1 dezelfde keuze te maken voor u en uw gezelschap. Wenst u bijkomend een relaxerende behandeling à la carte? Neem dan een kijkje in de rubriek wellness. Rue Du Haut Rejet 7.
Welness arrangementen Aalst Enjoy!
Wellness en afslanksalon te aalst! Contacteer ons: 053/41 04 08. Tal van wellness arrangementen, ook zelf samen te stellen! heeft een gezellige wellnessruimte voor wellness arrangementen in Aalst waar u alleen, met een partner of met vrienden kan genieten van diverse wellnessfaciliteiten.
Welness andromeda.
Hot Stone Massage is een intense warmte-massage die een weldaad is voor lichaam en geest. De hotstone massage wordt opgebouwd uit 2 technieken, de ontspanningsmassage en de massage met de basaltstenen. Er wordt gebruik gemaakt van een heerlijke verwarmde speciaal samengestelde etherische olie.
Welness Arrangement.
Aangezien alles vers bereid wordt, vragen wij u graag 1 dezelfde keuze te maken voor u en uw gezelschap. Wenst u bijkomend een relaxerende behandeling à la carte? Neem dan een kijkje in de rubriek wellness. Rue Du Haut Rejet 7.
Een uitgebreide voetverzorging bij La Vita Welness Antwerpen Antwerpen.
You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Een uitgebreide voetverzorging bij La Vita Welness Antwerpen Antwerpen. 1 aanbod beschikbaar In de categorie geschenkbonnen Manicure / Pedicure Pedicure. Een uitgebreide voetverzorging bij La Vita Welness Antwerpen Antwerpen.

Contacteer ons