Resultaten voor welness

welness
 
Welness t Dolfijntje Welness t Dolfijntje.
Bij de inrichting werd rekening gehouden met de boedistische zen-leer en de nadruk is gelegd op de 4 fysieke elementen: water, vuur, aarde en wind. Ontdek de Japanse ruimte hier. t Dolfijntje Kortrijksestraat 251 8501 Kortrijk 32 056 35.82.29 info@dolfijntje.be created by.
Zonnen en welness. Facebook. Twitter.
j Leven met kanker Verzorging en make-up voor kankerpatiënten Zonnen en welness. Zonnen en welness. Het kan erg veel deugd doen om op een zonnige dag een wandeling te maken of om op een terrasje te zitten en voor de aanmaak van vitamine D is het zonlicht essentieel.
Spa Sauna en Hammam in het Van der Valk Welness Hotel Antwerpen.
Na een lange dag sightseeing, vergaderen of shoppen, wandelen, fietsen of museumbezoek is het heerlijk om bij te komen in onze sauna en hammam. De sauna is voor gasten van Van der Valk Hotel Antwerpen open van 7 tot 23 uur, de hammam alleen s avonds, van 18 tot 23 uur.
Wellness: Wellness: Arrangementen: Arrangementen: Hotel Hotel Vé: Vé: Hotel Hotel welness welness Vé Vé Mercure Mercure Mechelen. Mechelen.
Onze wellness is elke voormiddag beschikbaar 7u-11u voor onze hotelgasten, toegangsprijs tot de wellness is 9 per persoon per dag niet privé. Vanaf 13 uur verhuren we onze wellness privé aan hotelgasten en externen, prijs is 105 voor 2 personen per 2 uren.
Home Casa Elise.
Schoonheidsinstituut, Privé welness, en Kapsalon. Welkom bij Casa Elise. INSTITUUT ELISE IS NU CASA ELISE. Instituut Elise uit Herentals is nu Casa Elise, centraal gelegen te Olen tussen Herentals en Geel. Welkom bij Casa Elise! Casa Elise heeft alles in huis om jou te doen stralen! Zo kan je bij ons terecht voor lichaams en gelaatsverzorging, skinbar, manicure, pedicure, ontharing, wellness, massages, make-up en zelfs voor een nieuw kapsel!
Manufacture De Malmedy Ardennes Lodge Welness.
Manufacture de Malmedy. Nourish and revitalise your skin. A room with a view. Een sfeervolle ruimte om even helemaal tot rust te komen. Refresh yourself diving into our heated indoor swimming pool. kies voor een verzorging op maat, van massage tot manicure.
Welness andromeda.
Hot Stone Massage is een intense warmte-massage die een weldaad is voor lichaam en geest. De hotstone massage wordt opgebouwd uit 2 technieken, de ontspanningsmassage en de massage met de basaltstenen. Er wordt gebruik gemaakt van een heerlijke verwarmde speciaal samengestelde etherische olie.
Welness-veranda.
Het lijkt ons handiger om te kiezen voor een ruimte als een veranda, waar plezier en comfort hand in hand gaan en waar u in een prachtige, grotendeels open ruimte profiteert van de natuur en de zon. Uw pergola op maat.
voordeel OZ Gezondheid: wellness OZ.
voor klanten van OZ501 in orde met de bijdragen aanvullende diensten. vraag een betalingsbewijs waarop duidelijk vermeld staat van welke behandeling of wellness je hebt genoten. laat het attest tegemoetkoming Wellness invullen door het wellness center of schoonheidsinstituut. vergeet je kleefzegel niet!
De spa van Alicourts: tussen welness en ontsnapping SPA en fitness tijdens uw vakantie De mooiste campings.
De Wellness Club, een privé zen-ruimte." De spa van Alicourts: tussen welness en ontsnapping. Een plotselinge drang om te ontspannen tijdens uw kampeervakantie? De spa van Alicourts is een tempel gewijd aan welness. De balneogeest waakt over u en dompelt u voor een bepaalde tijd onder in een andere wereld.

Contacteer ons