Meer resultaten voor wellness weekend

wellness weekend
 
Bongobon wellness weekend Forum Test-Aankoop.
Twee weken geleden zijn mijn man en ik met een gekregen Bongobon op wellness weekend geweest. Bij aankomst in het hotel gingen we ons aanmelden in het wellness gedeelte om onze behandeling zijnde een shiatsumassagge ter waarde van 34 euro X 2 en een voetmassage ter waarde van 10 euro X 2 te reserveren.
Wellness weekend Heerlijk ontspannen en genieten Drenthe Abdij de Westerburcht.
Wellness Weekend Soms heeft u dat even nodig. Een mooie rustige omgeving doet vaak al wonderen. Geniet samen met uw partner of vriendinnen van een heerlijk wellness weekend en kom tot rust in één van onze sauna's' op het Saunaplein.
Bongo Luxe Wellnessweekend A.S.Adventure.
Wie echt wil ontspannen tijdens een weekendje weg kan een goede nachtrust aanvullen met een bezoek aan de sauna of een duik in het zwembad. De Bongo Luxe Wellnessweekend bevat hotels met wellnessfaciliteiten, waarvan je gebruik kunt maken, inclusief één overnachting en ontbijt.
Wellnessweekendje weg Weekendesk. Icon_mail. icon_call_center. icon_aide_en-ligne.
App Store Available on the. Home wellness weekend Wellnessweekendje weg. Kies er eens voor om jezelf te verwennen en laat je in de watten leggen tijdens een heerlijk wellness weekendje weg. Wij hebben een groot aanbod van hotels met uitgebreide spafaciliteiten voor je klaar staan.
Cadeaubon Luxe Wellnessweekend cadeautips Bongo.
Groot hotel maar erg mooi ingericht waardoor je niet direct aanvoelt dat het een groot hotel is zijn wel in de week geweest en niet in weekend. Even veel lawaai vlak naast hotel een spelparcours is voor paintbal. Diane koppel, Kapelle-op-den-Bos BE, 21/08/2018. LANDGOEDHOTEL DE WILMERSBERG IN DE LUTTE NL. Hele mooie kamer. Heerlijk Twentse proeverij. Echt een aanrader! Jan koppel, Volendam NL, 21/08/2018. 1 5 van 2237 reviews. DIT WORDT JOUW BESTELLING. 140 wellness hotels.
Bongo Luxe Wellnessweekend Cadeauboxen Fnac.be.
Open je eigen corner. Voor bedrijfsbestelling op maat, neem contact op met. 1 speciale aanbieding Bongo Luxe Wellnessweekend. Woord van de uitgever Bongo Luxe Wellnessweekend. 1 overnachting met ontbijt en wellness. 100 hotels om heerlijk te ontspannen, met uitgebreide wellnessfaciliteiten.
Shedeals Luxueus wellness-weekend Ardennen.
Shedeals Wellness weekend in de Luxemburgse Ardennen. Shedeals neemt je mee naar het hartje van de Luxemburgse Ardennen voor een zalig wellness weekend! Het viersterrenhotel Wiltz ontvangt je daar voor een verblijf van pure ontspanning. Op het programma: toegang tot de wellness, jacuzzi op de kamer, viergangendiner en een fles Crémant wat wil je nog meer?
Hotel4Wellness.nl hotels voor een wellnessweekend.
Rustig zitten in een bubbelbad, Turks stoombad of de warme sauna. Het is goed voor de doorbloeding, de huid en vooral de geest. Een beautybehandeling, massage of andere wellnessbehandeling maakt het wellness weekend helemaal compleet. Een wellnessweekend boeken is zo geregeld!
wellness weekend luxe wellness hotel aan zee.
Als je als vrouw of man een wellness en beauty verwen weekend wilt boeken, selecteer dan die wellness hotels en spa's' die over een beauty salon of schoonheidssalon beschikken. Vaak kun je er tijdens je wellness weekend ook bepaalde schoonheidsbehandelingen zoals gezichtsbehandelingen krijgen.
Wellness overnachting Alle Wellness overnachting centra op Relaxy.be Relaxy.be.
De bubbel is voorzien van een tweepersoonsbed en de nodige accomodatie om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Deze prijs geldt voor de overnachting in het weekend vrij-za-zo feestdagen. U verkrijgt s'ochtends' ook een uigebreidt ontbijt. Check-out gebeurd ten laatste om 12u. Toilet, douche en lavabo wasbak. Berg Vlaams-Brabant Wellness overnachting.

Contacteer ons