Op zoek naar thermen spa?

thermen spa
 
De 6 Beste Hotels in de buurt van: Thermen van Spa, Spa, België Booking.com.
Spa 05, km van Thermen van Spa. 93, Fantastisch 27 beoordelingen. Beschrijving Le Dépôt is een appartement in Spa, op 500 meter van de Thermen van Spa. U kunt gratis gebruikmaken van WiFi en er is privé-parkeergelegenheid op het terrein.
Pure ontspanning in Spa Reizen HLN.
Daarvóór" kwamen de mensen naar Spa om water te drinken, niet om erin te liggen." De nieuwe thermen van Spa beschikken niet alleen over een zwembad, maar ook over een sauna, een verduisterde kamer waar je kan relaxen onder een blacklight en een schoonheids en gezondheidscentrum waar je kan genieten van allerlei massages, waterbehandelingen en verzorgende therapieën.
Bezoek de Thermen in Spa vanuit het Radisson Blu Palace Hotel.
Geniet van exclusieve toegang tot Les Thermes de Spa. Sinds de 16e eeuw wordt Spa als een van de beste kuurbestemmingen beschouwd. Verlaat u kamer in badmantel en begeef u naar de Thermen van Spa via de privékabelbaan van het hotel.
Thermen van Spa, wellnessuitstap in de provincie Luik.
Kom ontspannen in de Thermen van Spa, een statig complex, tussen traditie en modernisme, in het centrum van Spa, in een vallei van de Belgische Ardennen. Bovenop op de heuvel met uitzicht op Spa geniet je van een volledig complex dat de traditie van thermale behandelingen combineert met moderne wellness.
Thermen Spa, Durbuy en meer: wellness in Ardennen op een rijtje! Goedkoop.be.
Voor een dagje naar de Thermen van Spa ben je individueel zon 31 kwijt, maar er zijn vaak diverse kortingsacties, speciale gezins en groepstarieven of goedkope arrangementen. Op de website van Thermen van Spa krijg je meer informatie en kun je je verblijf boeken.
Welkom Les Thermes de Spa.
Sinds 1868 is het water, alom tegenwoordig in de Thermen van Spa, in deze beschermde omgeving als het ware geladen met de kracht van de aarde. Het water is hier een ontmoeting tussen rots, natuur en venen en het is het weldadige element dat u masseert, verkwikt en versoepelt.
Bezoek de Thermen van Spa vanuit je vakantiehuis.
Dan is een bezoek aan de Thermen van Spa een echte aanrader. Zoek en boek een vakantiehuis dat bij je past in de omgeving van de Thermen van Spa, via Ardennes Relais. Zoek vakantiehuizen in de omgeving. Colline d'Annette' et Lubin.
Thermen van Spa tot Spa Thermen Ardennen Belgi.
Thermen van Spa. De thermen van Spa ontvangen u graag in de totaal vernieuwde infrastructuur voor een fantastische ontspanningssessie. U keert vol van hernieuwde energie naar huis terug. Thermen van Spa. Maak uw weekend in de Hoge Venen compleet met een bezoek aan de Thermen van Spa.
Wellnessweekend Spa met 1 toegang tot de Thermen de Spa voor 2 volwassenen vanaf 149. Icon_mail. icon_call_center. icon_aide_en-ligne.
Dag naar keuze. Thermes de Spa, Colline d'Annette' et Lubin, 4900 Spa, Belgium 1 km. De Thermen van Spa combineren moderniteit en traditie om u een moment van totale welzijn te bieden. 1 toegang tot de Thermen de Spa voor 2 volwassenen.
Thermen van Spa Wikipedia.
Thermen van Spa in België. De thermen van Spa zijn kuurbaden in Spa in de Belgische provincie Luik. In de 16e eeuw begon de commercialisering van de thermaalbaden en kwamen er vele kuurgasten naar Spa. In 1764 werd de eerste badinrichting gebouwd en kreeg de stad bekendheid als kuuroord.

Contacteer ons