Resultaten voor spa wellness

spa wellness
 
Wellness Spa Hotel Royal Astrid Oostende Wellness Seminarie.
Hier kan u volop genieten van wellness en spa in Oostende. Wenst u even te ontspannen in ons zwembad, of verkiest u uit te blazen in ons wellnesscomplex van meer dan 500m met o.a: een panoramasauna, stoombad, jacuzzi, zoutgrot, ijsgrot, verwarmd voetenbad of een zitbank met helende minerale stenen.
Spa Wellness.
Spa Wellness medewerkers. Houdt u er rekening mee dat er op bepaalde dagen enkel 1 medewerker aanwezig is in de spa, de behandelingen zullen daarom na elkaar plaatsvinden. Dit seizoen presenteren wij u met grote trots ons nieuwe spamenu vol authentieke en verrassende behandelingen.
Hôtel de la Sûre Restaurant Comte Godefroy Rock Spa Wellness Beauty Center.
OPGELET het hotel en de Rock SPA zijn gesloten van 11/12 tot en met 28/01. Rock Spa Wellness Beauty Center Kom u ontspannen in onze Rock Spa Wellness! Toegankelijk voor iedereen! Onze Rock Spa Wellness is voor IEDEREEN toegankelijk! U hoeft geen gast te zijn in ons hotel om van onze spa te genieten.
Wellnessweekendje weg in de Ardennen Weekendesk. Icon_mail. icon_call_center. icon_aide_en-ligne.
Home wellness weekend wellness weekend België wellness weekend de Ardennen Wellnessweekendje weg in de Ardennen. Verwen jezelf met een heerlijk wellness weekend in een wellnes hotel met professionele spa faciliteiten en dit in de Ardennen! Een paar dagen relaxen tijdens een weekendje wellness in de Belgische Ardennen.
Wellnessweekend Spa met toegang tot de Thermen voor 2 volwassenen vanaf 169. Icon_mail. icon_call_center. icon_aide_en-ligne.
Het wellness gedeelte was een tegenvaller ondanks de naam van het hotel. De hammam was veel te heet en de sauna's' niet al te warm en beschadigd diegene die buiten stond Ook was er totaal geen rust en alle aanwezigen hadden badkledij aan hoewel op de site naakt staat. Week-end als koppel. 6 November 2017. Deze klant heeft geen commentaar willen achterlaten. We onderhandelden voor jou een verblijf met volgende voordelen. Toegang tot de Thermen voor 2 volwassenen. ter plaatse, Thermes de Spa, Colline d'Annette' et Lubin, 4900 Spa, Belgium.
Geschenkdoos Luxe Wellness en Spa Schoonheid Wonderbox.
Activiteiten à la carte. We detected that your JavaScript seem to be disabled. You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Luxe Wellness en spa. Blader doorheen de catalogus Luxe Wellness en spa.
Welkom Les Thermes de Spa.
Als unieke bron van kalmering vormt Eau Thermale Spa het hart van de high performance oplossing van Sothys met een Professionele behandeling en een serie van producten die het dagelijks leven van de huid die van nature gevoelig is en de huid die tij.
Spa Cinq Mondes Dolce La Hulpe Hotel Brussels Wellness Resorts.
Verras uw geliefden door een unieke en op maat gemaakte wellness-ervaring. Ontdek snel al onze Cadeautips. SPA DAG PAKKETTEN. Combineer specifieke Spa behandelingen met toegang tot onze wellness center. Detox bestemming Aanbieding. Laat de glans en zuiverheid van je huid weer stralen!
Silva Hotel Spa-Balmoral Wellness Hotel Belgium Spa.
Lees meer Minder. FLASH INFO BOOK DIRECTLY WITH US. Best available rate Complimentary access to the wellness center Complimentary bathrobe and slippers during your stay. Silva Hotel Spa-Balmoral. Route de Balmoral 33. 4900 Spa België. Tel: 32 87 79 32 50.
Wellnessweekend met overnachting of dagje spa met wellness Bongo.
Dankzij Bongo geef je jouw partner, je vriend of vriendin, je ouders of een kennis het ultieme cadeau voor relaxatie: een wellnessweekend. Ook voor een dagje spa hebben we verschillende cadeaubonnen. Ontdek ons assortiment voor inspiratie en geef een ontspannend cadeau! Cadeaubon voor een weekend of een dagje wellness.

Contacteer ons