Meer resultaten voor sauna Hasselt

sauna Hasselt
 
Alpha Wellness Sensations.
Luxury outdoor sauna in een schitterend groen landschap. De Cambridge sauna, met Victoriaans karakter en toch een modern tintje. De compacte Chaleur Lounge Bench, dé relax plek voor één persoon. ProSauna ruime robuuste strakke sauna voor commercieel gebruik. Himalaya zoutsteen achterwand, niet alleen omdat het mooi is. Privé wellness in separaat gebouw achter het huis Hasselt België.
Exhale Wellness.
Een sauna is pure weldaad voor lichaam en geest. Onderzoek wees uit dat de regelmatige saunaganger een goede nachtrust heeft en een meer gereinigde huid. Een sauna stimuleert dan ook de bloedsomloop en de afwisseling van warm/koud wapent het lichaam tegen ziektes.
Privé sauna Hasselt Alle Privé sauna centra in Hasselt op Relaxy.be Relaxy.be.
Privé sauna Hasselt. Op deze pagina kan je alle privé saunas uit de regio Hasselt terugvinden. Ons overzicht wordt willekeurig weergegeven, maar je kan links op de pagina uiteraard op basis van je eigen wensen de perfecte privé sauna terugvinden.
Privé sauna en Wellness Jepun in Genk.
Op zoek naar een prive sauna in Limburg? Stap binnen in onze luxe prive sauna in Genk en waan uzelf even in een totaal andere omgeving! Kom tot rust in onze stoomcabine of kleurentherapie sauna om vervolgens een frisse douche te nemen.
Home Essenzi Wellness.
Het gebruik van de infrarood sauna zorgt voor een verhoogde weerstand en bevordert de bloedcirculatie en verlicht ook spier en gewrichtspijnen. Het stoombad heeft tot doel de huid grondig te reinigen en heeft daarenboven een gezonde werking op de luchtwegen.
Vind installateurs sauna in de buurt van Hasselt, en vergelijk prijzen voor sauna.
In onderstaande lijst ontdekt u enkele actuele aanvragen voor sauna's' in de provincie Limburg. Een offerteaanvraag voor Sauna's' uit Hasselt. Waar moet de sauna geplaatst worden? Wat is de reden van jouw aanvraag? Welk type sauna houft jouw voorkeur? Sauna met stoom Finse sauna, Sauna met infrarood, Stoomcabine.
Sauna's' All Wellness bvba Hasselt Kermt Limburg.
De ronde vorm is erg elegant voor op een terras, in de tuin of zelfs bij een berghut. Deze Eclipse sauna heeft een metalen structuur die volledig geïsoleerd is. De Eclipse XL is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar: sauna infrarood biosauna.
Sauna Hasselt Zoek een saunacenter Eyespot.
B-Relaxed te Hasselt biedt u een luxueus Wellnesscenter. Ideaal voor de romantische genieters of voor een relaxatie met het hele gezin! Jepun Traditional spa. Bij Privé sauna, wellness spa Jepun, kunt u werkelijk genieten in de ware zin van het woord.
Wellness Hasselt BB Exclusieve kamers met privéwellness.
Wellness Hasselt Bed Breakfast Tulpinstraat 33 3500 Hasselt Kiewit Limburg België Exclusieve kamers met privéwellness Privézwembad Jacuzzi Finse saunabarrel Sauna. 2018 Wellness Hasselt Privacyverklaring created by HOPPER. Wij maken gebruik van cookies om het gebruik van deze website te optimaliseren.Lees meer over de cookies die we gebruiken en hoe je ze kunt wissen vind je in onze privacyverklaring.
4-sterren hotel met zwembad sauna Radisson Blu Hotel Hasselt.
U vindt er onder meer een verwarmd binnenzwembad, gescheiden sauna's' voor dames en heren, een nieuwe sauna en hammam en een fitnessruimte van 1800m. Vergeet niet te vragen naar onze BluRoutes, een schilderachtige manier om aan uw conditie te werken in deze boeiende stad. 07.00 22.30 uur dagelijks. Kinderen onder de 12 jaar worden alleen toegelaten tot de club onder begeleiding van een volwassene. data-cycle-pausedtrue" data-cycle-auto-heightcalc" cr-marquee" styleposition: relative." We bieden een allesomvattende ervaring die anticipeert op alles wat gasten nodig hebben. Laat onze professionele medewerkers u helpen met het vinden van de weg, het regelen van vervoer, of het reserveren van een tafeltje bij BuonEatalia. Als u in Hasselt iets speciaals te vieren heeft, kan het bezorgen van bloemen aan uw geliefde zorgen voor net dat kleine beetje extra.

Contacteer ons