Meer resultaten voor sauna Genk

sauna Genk
 
Sauna Genk Gendai wellness en sportcentrum.
Ga voor een gezonde ontspanning voor lichaam en geest in onze sauna. inclusief douches, relaxruimte en luchtbadterras. badjas ter beschikking. handdoeken meebrengen of huren. Maandag 09u00 12u00 16u00 22u30. Dinsdag 09u00 12u00 19u00 22u30. Woensdag 09u00 12u00 19u00 22u30. Donderdag 16u00 22u30. Vrijdag 09u00 12u00 na afspraak. Zaterdag 09u00 13u00. 32 89 36 35 25. Weg naar As 198, 3600 Genk.
Privé sauna Limburg, Genk.
Privé sauna Limburg. In het hartje van Limburg, op slechts een steenworp van Genk, vind je een ruime en verzorgde privé sauna bij Schoonheidsinstituut Helena waar je heerlijk kan genieten met zijn tweetjes of in groep. Bekijk de vrije sauna uren.
Welkom bij De Castaert kinesitherapie, sauna en wellnesscentrum De Castaert.
3 uur gebruik sauna en wellness inbegrepen. Gegeven door erkend kinesitherapeut. Keuze uit lichaams of hydrojetmassage. Ontzettend ontspannende avond achter de rug. Mooie verzorgde wellness. Proper erg gastvrij! Zeer mooie aangelegenheid. Wij komen zeker terug. Fijne temperatuur van buitenzwembad. Netjes en proper. Met een cadeaubon. doe je nooit iets mis! VRAAGJE of RESERVATIE? Telefoon: 32 089 24 52 82. Zit je op sociale media? DE CASTAERT Kievitstraat 18, 3600 Genk.
Privé sauna en Wellness Jepun in Genk.
Op zoek naar een prive sauna in Limburg? Stap binnen in onze luxe prive sauna in Genk en waan uzelf even in een totaal andere omgeving! Kom tot rust in onze stoomcabine of kleurentherapie sauna om vervolgens een frisse douche te nemen.
Onze privé sauna in Genk is pure verwennerij Jepun Privésauna Wellness.
Onze privé sauna in Genk is pure verwennerij. Prive sauna Jepun in Genk. Een dagje Jepun is een weldaad voor uw lichaam en geest. Deze prive sauna en wellness, gelegen in Genk, is een luxueus en prachtig op Bali geïnspireerd complex.
Privé sauna Genk 3600 Alle privé sauna zaken in Genk 3600.
Gebruik de zoekfilter bovenaan om de perfecte aanbieding te vinden. Bekijk zeker ook onze beschikbare arrangementen uit de regio Genk. 1149 lastminutes gevonden: privé saunas in de buurt van Genk. 32 centra 1 2 3 5. Tel089/24: 76 77. E-mail Website Route. DE CASTAERT SAUNA WELLNESS.
Home Essenzi Wellness.
Welkom bij Essenzi, uw oase in het hart van Genk. Een plek waar u tot rust kunt komen: genieten is hier het sleutelwoord! Van zodra je bij Essenzi binnenstapt, wordt u ondergedompeld in de juiste sfeer, werkelijk niets wordt aan het toeval overgelaten. De klant in de watten leggen is hier doelstelling nr. Essenzi is een privé wellness center met twee afzonderlijke units voor 2 tot maximaal 8 personen. Desgewenst kunnen beide units ook samen afgehuurd worden. Bij de inrichting van het complex werd veel zorg besteed aan het welbevinden van onze gasten, zo zal u het minimalistische design opvallen van de wellness ruimte Barragan geïnspireerd door de wereldberoemde Mexicaanse architect Luis Barragan, of wordt u overweldigd door het warme interieur van wellness ruimte Naturals. Belangrijk om weten is dat Essenzi volledig is uitgerust conform de Vlarem 2 wetgeving, wat u garandeert dat zowel de waterkwaliteit als de omgeving aan alle hygiënische regels voldoet. Onze waterkwaliteit staat overigens onder permanent toezicht van een geaccrediteerd laboratorium. Essenzi is lid van SVB, Sauna Vereniging België.
Essenzi Privé sauna Genk Limburg Relaxy.be.
Home Privé sauna Limburg Genk Essenzi. Voeg toe aan favorieten. Welkom bij Essenzi, jouw oase in het hart van Genk. Een plek waar je tot rust kunt komen: genieten is hier het sleutelwoord! Van zodra je bij Essenzi binnenstapt, word je ondergedompeld in de juiste sfeer, werkelijk niets wordt aan het toeval overgelaten.
Privé sauna Genk Alle Privé sauna centra in Genk op Relaxy.be Relaxy.be.
Privé sauna Genk. Op deze pagina kan je alle privé saunas uit de regio Genk terugvinden. Ons overzicht wordt willekeurig weergegeven, maar je kan links op de pagina uiteraard op basis van je eigen wensen de perfecte privé sauna terugvinden.
Beauty, relax wellness Carbon Sense City Spa Genk.
Midden in de stad Genk op de 5e verdieping van het Carbon Hotel vind je een heerlijke plek waar je even kan ontsnappen aan je agenda of kan wegduiken uit de drukte en de stress. Wij bieden de exclusieve combinatie van luxueus genieten in een trendy omgeving met de unieke mix van heilzame verzorgingsrituelen en vooruitstrevende hightech behandelingen voor gelaat en lichaam.

Contacteer ons