Meer resultaten voor prive suana

prive suana
 
Home.
Wens je er een paar uurtjes tussenuit te trekken om volledig te ontspannen en alle stress even te vergeten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres, wij verwelkomen je graag in één van onze prive sauna units. al dan niet in combinatie met een overnachting in onze Bed and Breakfast.
Privé Sauna.
Wij beschikken over een jacuzzi, infrarood zone, sauna en een rustruimte met een privé douche, tv en gratis wifi. Evian water bieden wij aan als extra service van het huis. Openingstijden Sauna van 900: 200: uur. Privé Sauna Prijzen 25, uur 3 uur 35, uur 4 uur 45, uur 5 uur 6 uur.
PRIVE SAUNA PALACE KOERSEL BERINGEN LIMBURG VLAANDEREN BELGIE.
Privé jacuzzi 37. Privé Finse Sauna met zicht op privé zwembad. Privé Infra-rood Sauna met licht therapie. Privé relaxruimte met zelfbedieningsbar. U kunt bij Privé Sauna Palace, eventueel ook een romantisch dineetje. of een gezellig ontbijt aan het zwembad genieten.
Home Sauna Noord Zuid.
Daarenboven ontdekt u in de privé-tuin een Finse sauna en een krachtige whirlpool waarna u zalig kan wegdromen in de relaxzetels. Per sauna hebben wij ook aangename arrangementen die de perfecte combinatie geven tussen relaxen, hapje eten en genieten van een drankje.
Privé Sauna LastMinute Sauna.
LastMinute Partner Deluxe. Home Privé Sauna Zoekopdracht lastminutes. 4Wellness Sauna Line. 88 wellness Bpure. A Beauty Well Wellness Overnachting. A Reposo Experience Overnachting. Akwa Prive Wellness Overnachting Everberg. Alflex bed en badhuis. Antwerps Badhuis Privé. Aqua De Lux. Aqua Heaven Brussels.
Sauna l'Eaupure.'
t Zenhuys Prive sauna, Wellness, Beauty.
buitenterras met jacuzzi en Cocoonzetel. open haard, dit alles in een romantisch en gezellig kader. Bekijk de prijzen en foto's.' Bekijk de prijzen en foto's.' Bekijk onze Last minutes. Reserveer onze privé sauna online. All rights reserved. One Touch bvba.
Privé sauna en Wellness Jepun in Genk.
Op zoek naar een prive sauna in Limburg? Stap binnen in onze luxe prive sauna in Genk en waan uzelf even in een totaal andere omgeving! Kom tot rust in onze stoomcabine of kleurentherapie sauna om vervolgens een frisse douche te nemen.
Privé sauna Lagune gelegen in Stokerijstraat 178 Wijnegem.
En ga als herboren terug naar huis! Sauna met zoutwanden. De zoutwanden in de sauna, met zoutstenen uit de Himalaya, zijn goed voor uw huid en geven een hoge concentratie aan negatieve ionen. Die voorkomen ontstekingen, zuiveren uw bloed en roeien ziektekiemen uit.
Privé Sauna Di Lusso Lier, Antwerpen.
Ik en mijn vriend zijn al enkele keren geweest, en vinden het altijd een supper gezellige ervaring! Gisteren op mijn verjaardag ben ik door men vriend ten huwelijk gevraagd in 1 van de dilussos en ik zei JA Dankuwell dilusso deze dag vergeet ik nooit ni meer!

Contacteer ons