Meer resultaten voor thermen

thermen
 
ASANTI SAUNA THERMEN.
27 0 1 volledige dag onbeperkte toegang tot de thermen. 240 0 geldig voor 10 beurten onbeperkte toegang tot de thermen. 455 0 geldig voor 20 beurten onberperkte toegang tot de thermen. 915 0 onbeperkte toegang tot de thermen gedurende 1 jaar jaarabonnement koppels: 1600.
Thermen Dilbeek Wellnessdag voor 2 bij Thermen Dilbeek VakantieVeilingen.be Bied mee.
pNa een ontspannen dag bij Thermen Dilbeek ga je helemaal uitgerust en ontspannen weer naar huis. De thermen hebben alles om jouw dag zo stressvrij mogelijk te maken. Zowel binnen als buiten zijn diverse sauna's' en baden./p pWat je zeker niet mag missen is de zoutmijn Salina.
Thermen R altijd vakantie wellness in Roeselare.
Omdat we je graag in de watten leggen is het voor ons van groot belang je mening te kennen. Blijf op de hoogte. Blijf steeds op de hoogte van alle events, acties en nieuwigheden van Thermen R. Thermen R 2018.
Thermen van Spa, wellnessuitstap in de provincie Luik.
De Thermen van Spa nodigen je uit om de tijd te nemen om te ontspannen. Balneotherapie, schoonheidsbehandelingen en massages. De Thermen van Spa bieden je de mogelijkheid om te ontspannen en ook om jezelf te verwennen. Balneotherapie bevordert de bloedcirculatie en ontspanning, stimuleert de stofwisseling en is gunstig voor de huid.
Welkom Les Thermes de Spa.
Sinds 1868 is het water, alom tegenwoordig in de Thermen van Spa, in deze beschermde omgeving als het ware geladen met de kracht van de aarde. Het water is hier een ontmoeting tussen rots, natuur en venen en het is het weldadige element dat u masseert, verkwikt en versoepelt.
Thermen R altijd vakantie wellness in Roeselare.
Omdat we je graag in de watten leggen is het voor ons van groot belang je mening te kennen. Blijf op de hoogte. Blijf steeds op de hoogte van alle events, acties en nieuwigheden van Thermen R. Thermen R 2018.
Untitled Document.
Thermen Dilbeek Thermen Dilbeek.
We zijn alleen gesloten op 25 december Kerstmis en 1 januari Nieuwjaar. Op 24 december en 31 december is alleen de receptie open tussen 1000: en 1600: zodat u cadeaubons kan aankopen. 45, sterren op 5 Thermen Londerzeel Thermen Mineraal.
Sane Thermen Prijzen.
Bij boekingen van één verzorging van minimum 50, krijgt men de thermen aan 1/2 prijs. Bij boeking van twee verzoringen per persoon van minimum 50, dan krijgt men de thermen gratis. Last minute: indien men de dag zelf ter plaatse boekt, geven wij een korting van 15%.
Dé sauna en thermen vlakbij Antwerpen en Gent.
In een van de grootste saunatuinen van het land vind je meer dan voldoende ligstoelen aan en rond het verwarmde zwembad met bubbelbanken, waterval en waterstraat. Voor je bezoek aan de thermen en saunas bieden we je verschillende toegangsmogelijkheden: een volledige dag onbeperkt en uitgebreid genieten of de avondtoegang met gebruik van sauna en badhuis en voldoende tijd om een opgietsessie mee te pikken.

Contacteer ons