Resultaten voor wellnesscentra

wellnesscentra
 
Dubai wil grootste wellnesscentrum ter wereld bouwen Het Nieuwsblad.
Dat is 144.000 vierkante meter om precies te zijn en veel omvangrijker dan de reeds bestaande, grote wellnesscentra in Europa en De Verenigde Staten. Volgens Raja Al Gurg, directrice van de Dubai Healthcare City Authority, zal het nieuwe kuuroord niet alleen bestaan uit saunas en massageruimtes.
Wellness centra WEST-POOL.
De beste wellnesscentra in België Exclusive Wellness.
Bezoek de site voor meer info Verder lezen. Wellnesscentra regio Maastricht Spa Retreat La Forêt Lanaken. Wellnesscentra regio Maastricht Spa Retreat La Forêt. Bezoek de site voor meer info Verder lezen. Wellnesscentra in Kortrijk Lotus Wellness Lauwe. Wellnesscentra in Kortrijk Lotus Wellness.
Maldiven: wellnesscentra zijn geen bordelen Reizen Knack Weekend.
Bron: Knack Weekend. De toerismesector op de Maldiven heeft de beschuldigingen verworpen dat de wellnesscentra op de archipel plaatsen van prostitutie zijn. 8 Keer gedeeld. De regering van de Maldiven had de sluiting van de wellnesscentra in luxehotels bevolen na protest van een islamitische partij.
Vakantie Oostenrijk Goedkope vakantie Oostenrijk TUI.
Maar ook om even bij te komen van de drukte is een vakantie naar Oostenrijk de ideale bestemming. Geniet van de sauna in een van de vele wellnesscentra of spas of relax aan de Bodensee in hartje Europa. Op vakantie in Oostenrijk bepaal jij hoe je de dag indeelt.
In 5 jaar kwart meer wellnesscentra Binnenland Nieuws HLN.
Video Genieten in het bubbelbad of in de sauna, de Belg doet het graag. Niet toevallig heeft de wellness-sector de afgelopen vijf jaar een opmerkelijke groei gekend. Ten opzichte van 2010 is het aantal wellnesscentra met maar liefst 26 procent gestegen.
3 adresjes om heerlijk te relaxen aan de Westkust Marie Claire.
Plek zat, met andere woorden, voor wellnesscentra om zich te settelen om jou tijdens je vakantie of weekendje weg eens goed in de watten te leggen. Wij zochten, en vonden, alvast de drie leukste adresjes aan de Westkust waar je even helemaal tot rust kan komen.
Belmodo. 6 x luxe wellness in België.
Laat je dan van kop tot teen verwennen in 1 van deze 6 luxe wellness centra in België! Schoonheid zit van binnen, maar soms kan die schoonheid wat extra hulp gebruiken om naar buiten te komen Ze wat uitzweten in een sauna bijvoorbeeld of er heerlijk laten uitkneden tijdens een massage.
Thermen Londerzeel.
Webshop Aloe Vera. Bij Thermen Londerzeel vindt u al het nodige om een ganse dag te genieten van de uitgebreide thermenfaciliteiten waarin u de nodige rust en ontspanning vindt. U geniet bij ons van een wel heel bijzondere vorm van wellnessbeleving.
Reformation Bvba Software voor kapsalons, Schoonheidsinstituten en wellnesscentra.

Contacteer ons