Resultaten voor sauna halle

sauna halle
 
Thermen Tadema Halle, België Beoordelingen TripAdvisor.
mooi aangelegde tuin, verschillende sauna s en personeel is heel vriendelijk als er veel volk is, is het er echt heel druk. 1 Bedank MC P. 14 augustus 2016 beoordeeld. Lekker gegeten, mooie presentatie van de schotels. Het aanbod is niet zo groot, maar de aangeboden schotels zijn lekker. 23 juli 2015 beoordeeld. Wij wonen zelf in Halle, en dit waren dan ook de eerste thermen waar we ooit naartoe zijn gegaan.
Thermen Tadema Publieke sauna Halle Vlaams-brabant Relaxy.be.
Wil je genieten van de rust en privacy in één van onze privé sauna's?' Een dagje ontspannen bij één van onze publieke sauna's?' s morgens wakker worden met een heerlijk ontbijt op bed? Start je zoektocht. 1 Halle, Vlaams-brabant. 2 Selecteer een categorie. Home Publieke sauna Vlaams-brabant Halle Thermen Tadema.
Publieke sauna Halle Alle Publieke sauna zaken in Halle op Relaxy.be Relaxy.be.
Op deze pagina kan je alle wellness zaken uit de regio Halle terugvinden. Ons overzicht wordt willekeurig weergegeven, maar je kan links op de pagina uiteraard op basis van je eigen wensen het perfect wellness center terugvinden uit de regio Halle. Ben je eerder op zoek naar een privé sauna in plaats van een publieke sauna?
Privé sauna Halle Alle Privé sauna zaken in Halle op Relaxy.be Relaxy.be.
Op deze pagina kan je alle privé saunas uit de regio Halle terugvinden. Ons overzicht wordt willekeurig weergegeven, maar je kan links op de pagina uiteraard op basis van je eigen wensen de perfecte privé sauna terugvinden. Bekijk zeker ook onze lastminute-pagina voor beschikbare uren uit de regio van Halle.
Thermen Tadema Sauna, wellness en beauty.
Een privé sauna huurt u minimaal 2 uur voor 2 personen inclusief badlinnen. Voor een ontspanni. Cadeaubon 25 euro. Cadeaubon ter waarde van 25 euro. Deze cadeaubon kan gebruikt worden voor ons volledig assortiment. Aquagym 11 Sessies. 10x 1 gratis Onder leiding van een gediplomeerd lesgever, worden op aangepaste muziek ritmische oe. Geniet uitgebreid van dit romantisch dagje in onze thermen en laat u verwennen in ons schoonheidsins. Bij een luxe pedicure wordt je eerst verwend met een medische pedicure een paraffinepakking voet. Een massage verlicht de spanning in de spieren. Als de spieren gemasseerd worden, wordt het bloed op. Wenkbrauwen of Bovenlip / Kin. Epileren is het verwijderen, uittrekken van de totale haar door middel van een automatisch pi. Een massage verlicht de spanning in de spieren. Als de spieren gemasseerd worden, wordt het bloed op. Bij deze behandeling koopt u een abonnement van 12 x 40 min. Promo December 17. Duo Woensdag Arrangement. Cadeaubon 150 euro. Duo Woensdag Arrangement. Promo December 17. 1500 Halle, België.
Privé sauna Halle 1500 Alle privé sauna zaken in Halle 1500.
Karmijn Sauna Wellness. Wellness met overnachting BB. Douche of stoomcabine. Vind hier alle privé saunas uit de regio Halle terug. Gebruik de zoekfilter bovenaan om de perfecte aanbieding te vinden. Bekijk zeker ook onze beschikbare arrangementen uit de regio Halle.

Contacteer ons