Resultaten voor zwembaden limburg

zwembaden limburg
 
Realisaties Zwembaden Zwembad Zwembadbouwer Limburg Betonnen zwembad, Zwembaden, Zwembad.
BK Zwembaden.
Een esthetisch mooi zwembad met een perfect afgewerkte technische ruimte. Kom hier te weten hoe Bart en Koen van BK Zwembaden dit aanpakken. BK Zwembaden kan terugvallen op honderden realisaties in Limburg, Vlaams-Brabant, Antwerpen en ver daarbuiten. Ontdek hier enkele sfeerbeelden.
Waar kan je buiten zwemmen in Limburg? Het Belang van Limburg.
Woensdag 2 juli 2008 om 0918.: In Limburg kunnen ze daarvoor op een 25-tal officiële lees: bewaakte locaties terecht. De keuze is trouwens enorm. Sommige buitenzwembaden houden het bij een eenvoudige kuip, andere zijn kleine subtropische zwemparadijsjes, inclusief wildwater en megaglijbaan.
Zwembad en Wellness Center Resort Limburg EuroParcs.
Het zwembad van Resort Limburg is vanwege de corona maatregelen tijdelijk gesloten. Wij volgen hierin de richtlijnen van het RIVM en kunnen en mogen hier niet van afwijken. Tarieven toegang zwembad, Wellnessarrangementen en zonnebank. Prijzen dag arrangement Wellness. Het Wellness Center is toegankelijk voor parkgasten en mensen die niet op het resort verblijven. Let op: zowel gasten als bezoekers betalen entree tot de wellness. De entree bedraagt.: Gehele dag: 1250, per persoon. Vanaf 16.00 uur: 950, per persoon. In de prijs is inbegrepen het gebruik van de 2 verschillende sauna's, Turks-stoombad, Zoutgrot, Odorium, douches en rustruimtes, maar ook het zwembad! Niet inbegrepen is het gebruik van de zonnebank. 600, per 10 min. 1000, per 20 min. Prijzen Stempelkaart wellness incl. Stempelkaart Wellness 5 keer incl. zwemmen: 4000, per persoon. Stempelkaart Wellness 10 keer incl. zwemmen: 8000, per persoon. Stempelkaart Wellness 25 keer incl. zwemmen: 20000, per persoon. Meer informatie of maken van een afspraak. Voor meer informatie over onze faciliteiten en behandelingen, het reserveren van zonnebank, toegang tot het zwembad, de Wellness en het sauna complex.
Zwembaden Limburg Zwembadbouwers Limburg Zwembaden Le Bain D'or.'
Meer weten over zwembadbouw te Limburg? Neem contact met Zwembaden Le Bain Dor voor meer info of vraag een offerte aan bij de specialist voor zwembaden in Limburg. Ook uw eigen zwembad in Limburg? Kies voor de Limburgse zwembadbouwers van Le Bain D'or!
Zwembad Kopen Limburg Alles voor uw toekomstig zwembad! Sun Sauna Poolworld.
Rondom het zwembad Waterfun. Zwembad Speelgoed Toebehoren. Automatische chloor/pH dosering. Minerale Zuivering zwembaden. More in Automatische Waterbehandeling. Zwembadranden en Terrastegels. Abonneer op deze RSS feed Zwembad. Bent u op zoek naar een zwembad? Dan is Sun Sauna Poolworld gevestigd in Limburg ideaal voor u.
9 plekjes waar je buiten kan zwemmen in Limburg Radio 2, de grootste familie.
Jouw regio Antwerpen Limburg Oost-Vlaanderen Vlaams-Brabant Brussel West-Vlaanderen Selecteer een regio. Radio 2 Select. Jouw regio Antwerpen Limburg Oost-Vlaanderen Vlaams-Brabant Brussel West-Vlaanderen Selecteer een regio. 9 plekjes waar je buiten kan zwemmen in Limburg. Gepubliceerd op zaterdag 27 mei 2017 1347.:
Zwembaden in Zuid-Limburg.
Op dit traject van Uikhoven-MaasmechelenB, gelegen enkele minuten van Maastricht, naar Meeswijk zijn talrijke stroomversnellingen die zorgen voor een avontuurlijke afvaart. Bij Kajak en Rafting Tour Limburg kunnen geïnteresseerden terecht voor een leuk sportief dagtochtje per kajak of raft. Alle zwembaden op de kaart.
Zwembad Onze faciliteiten Camping Limburg Gulperberg Panorama.
Om al onze gasten gelijke kansen te kunnen bieden, kunt u niet twee dagen achter elkaar zwemmen bij Mosaqua. Wij hopen op uw begrip. Reserveren voor Mosaqua is verplicht en kan één dag van te voren aan onze receptiebalie. Reserveren via de webkassa van Mosaqua is niet nodig! De buitenbaden van Mosaqua zijn geopend tussen 10.00 1800: uur. Het buitenzwembad op onze camping dient helaas nog even gesloten te blijven. Ons buitenzwembad geeft u het echte vakantiegevoel. Krijg een kleurtje op een van de ligstoelen, lees een boek onder de parasol of duik met de kinderen het zwembad in. Natuurlijk hebben wij ook aan de allerkleinste gasten gedacht; in het peuterzwemad vermaken de kinderen zich met het speeltoestel. Ons zwembad is gelegen aan de ingang van onze camping dichtbij de faciliteiten zoals het sportveldje, speeltuin en terras. Wanneer u overnacht op onze familiecamping kunt u gratis gebruik maken van onze openlucht zwembaden. Gratis toegang tot Subtropisch Zwemparadijs Mosaqua. Als gast van onze camping ontvangt u toegangskaartjes tot het overdekte zwemparadijs Mosaqua op loopafstand. Het subtropische zwemparadijs Mosaqua behoort tot de mooiste en meest complete overdekte zwembaden van Limburg.
Zwembaden in Zuid-Limburg.
Beleef deze watersafari op de ongerepte grens-Maas. Op dit traject van Uikhoven-MaasmechelenB, gelegen enkele minuten van Maastricht, naar Meeswijk zijn talrijke stroomversnellingen die zorgen voor een avontuurlijke afvaart. Bij Kajak en Rafting Tour Limburg kunnen geïnteresseerden terecht voor een leuk sportief dagtochtje per kajak of raft. Alle zwembaden op de kaart.

Contacteer ons