Meer resultaten voor sauna limburg belgie

sauna limburg belgie
 
Villa Vita Villa Vita privéwellness logies.
Villa Vita privéwellness logies in Rummen open sinds mei 2015 biedt, in volledige privacy, een trendy plek om lichaam en geest volledig te ontspannen. In het linkergedeelte van de villa vind je een privéwellness met Finse sauna, een stoomcabine hammam, belevingsdouches, een whirlpoolbad, een infraroodwand en een relaxruimte.
Vakantiehuis met jacuzzi / sauna? Wellness vakantiehuisje Belvilla.
Tijdens een verblijf in een luxe vakantiehuis met wellness of gezellige bungalow met wellness geniet u van een warme sauna of een jacuzzi. Bij Belvilla vindt u tal van accommodaties met wellness faciliteiten. Zo kunt u met uw gezin verblijven in een luxe vakantiehuis of met twee personen genieten in een knusse bungalow. Door Belvilla's' grote hoeveelheid aan accommodaties vindt u altijd de verblijfplaats waar u naar op zoek bent. Bekijk alle huizen. Vakantiehuis met wellness in Nederland of België. Wilt u voor korte tijd genieten van een vakantiehuis met wellness? Dan raden wij een vakantiehuis in Nederland of België aan! Wat dacht u bijvoorbeeld van een vakantiehuis met wellness in Limburg, Zeeland, Friesland of de Ardennen?
Maison Beau.
U huurt volledig privé ons sauna-complex af om met uw partner, gezin of vrienden te genieten van alle rust en luxe. Intussen, na 1 jaar te open zijn, hebben we ZILVER behaald bij de wedstrijd Belgische sauna awards onder welnessconcept, als 2 de uit heel België.
Privé sauna's' in Limburg privesauna zoeken.
Privé sauna zoeken. U bent hier. infrarood sauna 86. jacuzzi binnen 94. jacuzzi buiten 41. privé parking 27. verzorging behandeling 40. Privé sauna's' in Limburg. Hoeselt Le Goz'eau.' Spa en Wellness. Genieten van het leven betekent tijd nemen voor jezelf.
De 10 mooiste privésauna's' van Vlaanderen lifestyle De Morgen. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus
Alle standaardfaciliteiten sauna, hamam, jacuzzi, loungeruimte, douches kregen net dat ietsje meer, dankzij de decoratie of technische snufjes, zoals een lasershow in de sauna, een beeldscherm als vloer, regendouches met verschillende programma's' of een ingebouwde zonnebank. Casa Cielo heeft een buitenterras met ijshut als extra, bij Casa Terra kijkt een levensgrote boeddha uit over het dompelbad, en er is een ecologische zwemvijver met overdekt terras.
Publieke sauna's' Limburg.
In onze Wellness categorie vind je een overzicht van publieke sauna's, thermen en kuurcentra in Limburg. Je vindt hier een ruim aanbod aan arrangementen om met je partner te genieten van een sauna in combinatie met een relaxerende massage of schoonheidsbehandeling.
Welkom bij Hoeve Roosbeek.
Tevens kan u voor meetings, seminaries, feestjes of events steeds bij ons terecht. Kortom, maak er jouw moment van. Een moment om te genieten, om jezelf te belonen, om evenementen vlot te laten lopen. Wij zijn pas tevreden als jouw beleving compleet is.
Dé sauna en thermen in Oost-Vlaanderen, vlakbij Antwerpen en Gent.
Thermen Katara, een van de grootste saunas van het land, heet je van harte welkom. Laat je meevoeren op een reis rond de wereld van sauna en wellness, ontdek onze uitgebreide waaier aan sauna's, baden en verzorgingen uit alle delen van de wereld en geniet culinair van onze dagverse keuken.
GAY SAUNA T HERENHUIS.
Home.
Van de traditionele sauna tot een uitgebreide waaier aan beauty behandelingen. You" name it" Catlleya Wellness has it! Maar de echte parel van het huis is het stukje buitenparadijs, een oase van rust op een plek waar je dit totaal niet verwacht.

Contacteer ons