Resultaten voor wellnes

wellnes
 
Welkom bij privé sauna wellness en massages Oriëntal Paradise.
Neem een kijkje tussen onze wellness arrangementen. Reserveer nu je bezoek aan privé sauna wellness Oriëntal Paradise. Privé sauna arrangementen. Maak je bezoek aan Oriëntal Paradise compleet met te kiezen voor een heerlijk privé sauna arrangement. Grote keuze aan arrangementen met massages, eten, drinken of overnachtingen.
Mil'eau' Wellness Betaalbare privé-wellness in Laarne met Finse sauna, hammam, infraroodcabine, massagebad en verwarmd binnen en buitenzwembad.
Bij Mileau Wellness in Kalken kan je nog echt genieten, nog even de tijd laten stilstaan. De wellness beschikt over een prachtige exotische tuin! Wij vragen u discreet om geen eigen drank mee te brengen naar onze wellness. MASSAGE EN GELAATSVERZORGING.
Aquarein Jouw sauna wellness moment Jouw sauna wellness moment.
Overnachting T hemelryck. Overnachting BB Interludium. Aquarein een begrip in sauna en wellness, waar jij jouw wellnessdroom beleeft. Hier geniet je van uitgebreide thermenfaciliteiten, een heuse wellnessbeleving en een dagje zorgeloos genieten en ontspannen in een prachtige, hygiënische en professionele omgeving.
Wellness Belle Histoire.
Met de komst van het nieuwe apparaat, de COS MEDICO M3, stelt dit Wellness Belle histoire nu in de gelegenheid om nog mooiere resultaten te behalen tijdens de behandelingen. Hierbij kunnen wij ook een geheel nieuwe aanbod aan behandelingen aanbieden.
Wellness arrangementen in Vlaanderen Relaxy.be.
Geniet 3uur met 2 personen van de privé wellness inclusief een fles bubbels met hapjes, huisbereide lasagne fles wijn, 55min massage en een overnachting in onze BB met ontbijt. Geniet met 2 personen gedurende 2 uur van de volledige privé wellness inclusief een welkomstdrankje.
Sauna Lagoon Sauna, wellness en relaxatie.
In Privé Sauna Lagoon kan je genieten van een deugddoende wellness ervaring in intieme kring. Sauna Lagoon Sauna Zen herbergen alle wellness faciliteiten om volledig tot rust te komen. Geniet 2 uur of langer van sauna, jacuzzi, stoombad en zoveel meer.
Wellness Ternat Privé-sauna in Ternat.
Op zoek naar een origineel geschenk? Wat dacht je van een geschenkbon of reservatie bij wellness Ternat? Wellness Ternat, een klein paradijs te Wambeek. Ons complex heeft naast een infraroodsauna ook een stoomkamer volledig afgewerkt in mozaiek voorzien met geur en kleurtherapie.
Privé sauna en Wellness Jepun in Genk.
U kunt ook verschillende wellness arrangementen reserveren. Vanaf twee personen kunt u er voor kiezen om bijvoorbeeld de ultieme Wellness beleving te ervaren met een champagne ontbijt met verse broodjes en deze in onze prive sauna nuttigen of misschien een heerlijk tapas arrangement om vervolgens een frisse duik in het zwembad te nemen.
Bellavista Wellness Resort West-Vlaanderen.
overview prev slide next slide. Bellavista wellness Privé Sauna Massagecentrum BB. Bellavista, gelegen in het hart van West-Vlaanderen, meer bepaald de groene rand van Kortemark staat voor mooi uitzicht, mooi panorma, het landelijke, een prima plekje om even te ontspannen.
Tuin Der Wellness Het wordt tijd uzelf eens te verwennen.
Geniet van een fantastische sauna beleving in de Tuin Der Wellness. Binnen en buitendouches. Overdekte buiten lounge. Geniet van een fantastische sauna beleving in de Tuin Der Wellness. In de sauna of hammam wordt uw huid gereinigd en verliest u overbodige afvalstoffen.

Contacteer ons