Meer resultaten voor publieke sauna limburg

publieke sauna limburg
 
The Fox Hotel Welkom.
The Fox Welkom. The Fox biedt u opgietsessies die uniek zijn in de Benelux. Sauna promotie op donderdag. Enkel geldig op donderdag. NIET GELDIG OP FEESTDAGEN! Een dagje saunadorp, incl. welkomstdrankje en Finse opgietsessie. 2de persoon aan de helft van de prijs.
Aquadroom Sauna Wellness Toerisme Limburg.
Om je dag compleet te maken kun je kiezen uit verschillende massages, relaxatiemassage van het lichaam, rug-nek-schoudermassage, ontspannende voet en beenmassage of een hotstone massage reservatie verplicht. Aquadroom Sauna Wellness biedt haar gasten de mogelijkheid om gebruik te maken van het reuze publieke zwembad aan een verminderd tarief.
La Nostra Vita Sauna Wellness Beauty.
U kan lekker genieten in onze jacuzzi, kota sauna, buiten zwemmen in ons verwarmd zwembad of even opfrissen in ons koud dompelbad. Na een saunabeurt is er niks beter dan een verfrissende duik in ons verwarmd buitenzwembad met apart dompelbad.
Publieke sauna Limburg Alle Publieke sauna zaken in Limburg op Relaxy.be Relaxy.be.
Publieke sauna in Antwerpen. Publieke sauna in Limburg. Publieke sauna in Vlaams-Brabant. Publieke sauna in Oost-Vlaanderen. Publieke sauna in West-Vlaanderen. Blijf op de hoogte. Wil je graag op de hoogte blijven van het laatste nieuws en promoties voor sauna, wellness en beauty, schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief.
Aquarein Jouw sauna wellness moment Vraag Antwoord Aquarein Jouw sauna wellness moment.
Is badkledij toegestaan? Neen, aquarein is een publieke sauna waar het dragen van badkledij niet is toegestaan, toch is er in onze sauna een minimum aan naakt. Zo hebben wij er bewust voor gekozen om rond ons binnenzwembad geen ligbedden te plaatsen, zo kan iedereen zich steeds even comfortabel voelen bij het in en uitstappen hiervan.
Prive sauna AQUAPUUR in Koersel, Limburg: prive sauna kapsalon wellness zonnebank.:
Ontdek zelf op onze website welke arrangementen wij u allemaal aanbieden in onze twee sauna's, naargelang de ontspanning die u zoekt. Neem zeker ook een kijkje bij onze acties van de maand. Kom gerust even lang voor meer informatie of kom zelf de pure verwennerij ontdekken van sauna, hammam, wellness en kapsalon in één!
Thermen sauna Phoenix.
Hoe neem je een sauna? Zijn jullie een privé of publieke sauna? ONTDEK SAUNA PHOENIX. Dagelijks huidverzorgende scrubsessies. GENIETEN BIJ SAUNA PHOENIX. Heb je nood aan een dagje ontspanning dan vindt je deze bij sauna en thermen Phoenix, wij zijn centraal gelegen tussen Tienen, Sint-Truiden en Hannuit.
Bo ness unique wellness experience.
Beauty, relax wellness Carbon Sense City Spa Genk.
De Carbon Sense Feel Good Box, is het perfecte geschenk voor iedere gelegenheid. Bepaal zelf het bedrag voor jouw unieke cadeaubon. Cadeaubonnen zijn 12 maanden geldig en te gebruiken voor beauty, massages, sauna badhuis, quick go, arrangementen, workshops en/of producten.
Home Aquadroom Sauna Wellness.
Over onze Wellness en Sauna Je stapt binnen in een luxueus en smaakvol ingericht saunacomplex waar je onmiddellijk een vakantiegevoel krijgt. Je kan gebruik maken van onze verschillende soorten saunas: Sauna Sanarium, Sauna Loyly en Sauna Kelo. Afkoelen doe je erna in onze ijshut.

Contacteer ons