Op zoek naar luxe sauna?

luxe sauna
 
Aqua De Lux in Pulderbos Antwerpen.
Beschrijving Aqua De Lux. Wil je even ontsnappen aan alle stress en drukte, en het gevoel hebben dat de luxe waarin je baadt enkel en alleen voor jou bestemd is? Dan kan je bij Privé Sauna Aqua Delux terecht! Dit relaxadresje in het landelijke en rustige Pulderbos staat voor pure verwennerij in stijl.
Cadeaubon Sauna Deluxe, cadeautips Wellness Cadeaubox.
Voor 2 personentoegang: tot depublieke sauna en thermenfaciliteiteneen glaasje bubbels. SAUNATE IN NAZARETH BE. Voor 2 personen: toegang tot de sauna en thermenfaciliteiten een glaasje cava. ASANTI IN DESTELBERGEN BE. Voor 2 personentoegang: tot de sauna-en thermenfaciliteiteneen glaasje bubbels. SOUKS SAUNA IN MEERBEKE-NINOVE BE.
Luxe Finse sauna voor maar 181900!,
Haal nu de reinheid en het ontspannen gevoel van een Finse sauna in huis! Na een sessie in de Finse sauna ben je helemaal ontspannen en vol nieuwe energie om de dag voort te zetten. Even helemaal wegdromen in uw eigenste Finse sauna is mogelijk met de saunas van SuperSauna.
Home.
Hier geniet je van sauna, spa en luxe stoomcabine. Bovendien beschikt deze unit over een privé, verwarmd zwembad en relaxruimte met super large ligbed. In deze unit werden de nieuwste snufjes gebruikt. Geniet van een finse blokhut met ruime infraroodsauna of van een finse sauna met sterrenhemel.
Sauna Ambiente Een verborgen parel die luxueuze ontspanning biedt.
Sauna Ambiente is een luxe privé sauna gelegen in de provincie Antwerpen, in de gemeente Oelegem, een deelgemeente van Ranst, in een rustige afgelegen omgeving, vlak naast het jaagpad van het Albert Kanaal. Gasten verblijven in het privé eiken design poolhouse en genieten van alle faciliteiten om de drukte van het dagelijkse leven te ontvluchten en tot rust te komen.
Sauna Casa Verde: Dendermonde: Exclusieve wellness bed breakfast luxe privé sauna exclusieve kamers met privéwellness: Oost-Vlaanderen.
luxewellnessovernachting.be Forest Lodge by Nooz.
Jouw meest luxueuze privwellness middenin je privbos. Forest Lodge is je meest onvergetelijke privé-wellnesservaring, waarbij je eindeloos baadt in luxe en zintuiglijk genot, terwijl je uitkijkt over je eigen privébos. Je combineert een bijzondere overnachting met een wellnessconcept dat je nog nooit heb beleefd.
Sabu-sabu Privé Sauna.
Deze recente en mooiste privé sauna in Antwerpen bestaat uit 4 luxe units, allen super romantisch ingericht, die u privé tot 4 personen kunt afhuren voor 2 uren of langer. En dit alles aan democratische prijzen; handdoeken, scrub en geuren steeds inbegrepen.
De 10 mooiste privésauna's' van Vlaanderen lifestyle De Morgen. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus
Natuur is de grootste luxe, vindt eigenaar Wim Vanacker. Hij plaatste enkele witte kubussen op een slimme manier in de enorme tuin, waardoor je geniet van privacy. Metershoge ramen halen de natuur naar binnen, een hightech licht en geluidsinstallatie zorgt voor sfeer. De privé outdoor sauna kun je niet boeken zonder duomassage of diner.
La Buena Vida.
La Buena Vida privé sauna met mogelijkheid tot overnachting is een ultieme beleving! De luxe van een vijfsterrenhotel met een persoonlijke service! Een landelijke woning met 2 wellness-lofts. Uw slaapruimte is gelegen midden in het wellnesscomplex zodat u in alle privacy gebruik kan maken van de wellness accommodaties.

Contacteer ons