Resultaten voor Wellness arrangementen

Wellness arrangementen
 
Wellness arrangementen Weekendjeweg.be.
Bij een aantal hotels is zelfs de toegang tot een nabijgelegen wellness resort in de prijs inbegrepen. Als herboren terugkomen van een weekendje? Kies nú een hotel en ga ultiem genieten van uw wellness arrangement. Bekijk hier alle arrangementen. Hotel met sauna en zwembad.
Hezemeer.
Lichaam, verzorging en massages. Op zon en feestdagen wordt bij alle arrangementen een surplus van 15% aangerekend. Gebruik van de saunafaciliteiten met linnen, inclusief scrubzouten, shampoos, conditioner. Mogelijkheid tot deelname aan verschillende opgietsessies. Treatments massage naar keuze van 25 minuten. Prijs: 79, p.p. 15% toeslag op zon en feestdagen. Treatments Deluxe arrangement. Gebruik van de saunafaciliteiten met linnen, inclusief scrubzouten, shampoos, conditioner. Mogelijkheid tot deelname aan verschillende opgietsessies. Treatments massage naar keuze van 75 minuten. Prijs: 139, p.p. 15% toeslag op zon en feestdagen. Gebruik van de saunafaciliteiten met linnen, inclusief scrubzouten, shampoos, conditioner. Mogelijkheid tot deelname aan verschillende opgietsessies. Massage naar keuze van 25 minuten. Prijs: 75, p.p. 15% toeslag op zon en feestdagen. Wellness Massage Deluxe.
Arrangementen Thermae Boetfort Thermae.com.
Er is de keuze tussen een dagarrangement of een meerdaags arrangement mét een overnachting in één van onze prachtige hotelkamers. Een dag toegang tot de thermen en gebruik van badjas en handdoek zijn in de meeste arrangementen inbegrepen. De arrangementen werden met zorg voor jullie samengesteld, zo vindt iedereen zijn ding.
Wellness Arrangementen Weekendjeweg.be.
Bij een aantal van deze hotels is het ook zo dat de toegang voor een wellness center in de buurt van het hotel inbegrepen is. Keer als herboren terug, maak je keuze uit één van onderstaande hotels. Bekijk hier alle arrangementen.
Wellness arrangement Schoonheidsinstituut Helena.
Last minute sauna. Home Wellness Limburg Wellness arrangement. Helena heeft speciaal voor jou twee heerlijke wellness arrangementen gekozen. Laat je door ons verwennen en ga als herboren naar buiten. Een warme badjas, handdoeken en badslippers liggen alvast voor jou klaar.
Wellness arrangementen in Vlaanderen Relaxy.be.
Home Wellness arrangementen. Op onze wellness arrangementen pagina vind je een overzicht van alle privé publieke sauna's' in Vlaanderen met elk hun eigen wellness arrangement. Nog op zoek naar een leuk arrangement? Dan ben je zeker en vast op het juiste adres!
Best Western Hotels België Wellness arrangementen.
Uw wachtwoord wordt verstuurd naar het e-mailadres dat wij van u in onze database hebben. Heeft u een lidmaatschapsnummer maar nog geen wachtwoord en/of wilt u graag een e-mailadres toevoegen aan uw profiel, neem dan alstublieft telefonisch contact op met de Best Western Rewards ledenservice. RELAX EN WELLNESS ARRANGEMENTEN.
Verzorgingscentrum LEI Wellness Arrangementen.
Duur: halve dag. Total wellness luxe-treatment Face Body. Ontvangst met koffie, vruchtenthee of fruitsap. Verstevigende vacuüum massage vh gelaat. Anti-rimpel zuurstofbehandeling gelaat met dieptepeeling. Algen/modderpakking in het stoombad. Oosterse hotstone massage full body. Manicure met handpeeling en paraffine-bad. Pedicure met wellness behandeling.
Privé sauna en massage arrangementen Jepun.be.
Alleen te reserveren per 2 personen. Reserveer nu een van onze arrangementen. Gelieve vooraf te reserveren voor onze arrangementen op een dag naar uw keuze. Neem nu contact op. Maand actie: Body Scrub gratis bij een Balinese Massage twv 50 euro.
Wellness en schoonheidsinstituut Belle Histoire.
Dé pionier op het vlak van kwalitatieve en luxueuze verzorgingproducten. Arrangementen beauty en wellness. Op en top genieten en gebruik maken van de wellness faciliteiten die deze arrangementen te bieden hebben. Wenst U toch nog iets anders? Stel ons uw.

Contacteer ons