Resultaten voor Wellness arrangementen

Wellness arrangementen
 
Wellness arrangementen in Belgie, bb en Charmehotels Wellness tips!
Wellness arrangementen in Belgi. Bed and breakfast bb en Charme Hotels. 20%korting op gloednieuwe welness activiteit. Vriendinnen arrangement: 4uur: 134/persoon en een gratis fles prosecco gebruik van alle facili. tekst row'sitedescription' // kijk of het groter of kleiner is dan 100 if strlentekst 150 tekst substrtekst, 0, 150."
LastMinute Sauna: privé sauna, beauty, massage en wellness overnachting arrangementen.
Tel03/886: 87 68. E-mail Website Route. Tel03/385: 84 50 0479/23 19 47. E-mail Website Route. Lastminutes worden opgehaald. KIES UW ARRANGEMENT. Selecteer links uw centra. Arrangementen worden opgehaald. Lastminutes Disclaimer Algemene verkoopsvoorwaarden Sitemap Prive sauna Wellness overnachting Publieke sauna Wellness.
Best Western Hotels België Wellness arrangementen.
Uw wachtwoord wordt verstuurd naar het e-mailadres dat wij van u in onze database hebben. Heeft u een lidmaatschapsnummer maar nog geen wachtwoord en/of wilt u graag een e-mailadres toevoegen aan uw profiel, neem dan alstublieft telefonisch contact op met de Best Western Rewards ledenservice. RELAX EN WELLNESS ARRANGEMENTEN.
Wellness arrangementen Weekendjeweg.be.
Bij een aantal hotels is zelfs de toegang tot een nabijgelegen wellness resort in de prijs inbegrepen. Als herboren terugkomen van een weekendje? Kies nú een hotel en ga ultiem genieten van uw wellness arrangement. Bekijk hier alle arrangementen. Hotel met sauna en zwembad.
Wellness Arrangementen Weekendjeweg.be.
Bij een aantal van deze hotels is het ook zo dat de toegang voor een wellness center in de buurt van het hotel inbegrepen is. Keer als herboren terug, maak je keuze uit één van onderstaande hotels. Bekijk hier alle arrangementen.
Hezemeer.
Lichaam, verzorging en massages. Op zon en feestdagen wordt bij alle arrangementen een surplus van 15% aangerekend. Gebruik van de saunafaciliteiten met linnen, inclusief scrubzouten, shampoos, conditioner. Mogelijkheid tot deelname aan verschillende opgietsessies. Treatments massage naar keuze van 25 minuten. Prijs: 79, p.p. 15% toeslag op zon en feestdagen. Treatments Deluxe arrangement. Gebruik van de saunafaciliteiten met linnen, inclusief scrubzouten, shampoos, conditioner. Mogelijkheid tot deelname aan verschillende opgietsessies. Treatments massage naar keuze van 75 minuten. Prijs: 139, p.p. 15% toeslag op zon en feestdagen. Gebruik van de saunafaciliteiten met linnen, inclusief scrubzouten, shampoos, conditioner. Mogelijkheid tot deelname aan verschillende opgietsessies. Massage naar keuze van 25 minuten. Prijs: 75, p.p. 15% toeslag op zon en feestdagen. Wellness Massage Deluxe.
Wellness arrangementen in Vlaanderen Relaxy.be.
Home Wellness arrangementen. Op onze wellness arrangementen pagina vind je een overzicht van alle privé publieke sauna's' in Vlaanderen met elk hun eigen wellness arrangement. Nog op zoek naar een leuk arrangement? Dan ben je zeker en vast op het juiste adres!
BB Promoties en arrangementen Wellness arrangementen.
Home Wellness arrangementen. 20%korting op gloednieuwe welness activiteit. Vriendinnen arrangement: 4uur: 134/persoon en een gratis fles prosecco gebruik van alle facili. tekst row'sitedescription' // kijk of het groter of kleiner is dan 100 if strlentekst 150 tekst substrtekst, 0, 150."
Wellness arrangementen.
De magic of silk route is een ware VIP-behandeling voor het lichaam: een lichaamspeeling, zijdepakking en een massage met techniek naar keuze. Voor een volledig overzicht van onze arrangementen en onze prijslijst, klik hier. 2 uren gebruik van Cosy wellness.
Wellness arrangement.
Thuis bezoeken we ook met bepaalde regelmaat de sauna en zonder wellness arrangement zou ons weekend eigenlijk niet compleet zijn. Het voordeel van een wellness arrangement is dat we zowel binnen als buiten ons zo heerlijk kunnen vermaken. Beleef het wellness arrangement.

Contacteer ons