Op zoek naar welness?

welness
 
Welness-veranda.
Het lijkt ons handiger om te kiezen voor een ruimte als een veranda, waar plezier en comfort hand in hand gaan en waar u in een prachtige, grotendeels open ruimte profiteert van de natuur en de zon. Uw pergola op maat.
Spa Sauna en Hammam in het Van der Valk Welness Hotel Antwerpen.
Na een lange dag sightseeing, vergaderen of shoppen, wandelen, fietsen of museumbezoek is het heerlijk om bij te komen in onze sauna en hammam. De sauna is voor gasten van Van der Valk Hotel Antwerpen open van 7 tot 23 uur, de hammam alleen s avonds, van 18 tot 23 uur.
Bodylicious Beauty Wellnesscenter.
U merkt het aan de manier van behandelen, aan onze verzorgingsproducten van het merk Babor, aan onze massage technieken, aan onze luxe sauna, infrarood, hammam en relaxatie ruimte. Onze unieke locatie aangenaam verscholen in een bosrijke omgeving, zorgt voor rust en onthaasting.
Sweet Relaxation Welness Privé sauna Wilrijk.
Gun uzelf die verdiende rust en boek één van onze zalige massages of een arrangement in onze privé sauna in de buurt van Antwerpen. Onze professionele therapeutes geven u een massage op maat die ervoor zorgt dat u zich als herboren voelt. Kies meteen uit ons ruim aanbod! In onze privé sauna te Wilrijk kunt u kiezen uit verschillende. arrangementen op maat van uw wensen. Laat de stress wegvloeien en ontspan u maximaal! Onze diverse afslankformules. zorgen ervoor dat u in een korte periode uw ideaal gewicht bereikt. Ontdek de diverse mogelijkheden en maak meteen een afspraak! In combinatie met een bezoek aan onze privé sauna kunt u diverse lichaamsverzorgingen boeken.
Welness, Privésauna, massag, Sauna-line, Spa, Kuurne, infrarood, stoomcabines, stoomdouches, onderhoudsproducten, Finse sauna, Calspa, Bubbelbaden.,
Als u de tijd vrijmaakt doen wij de rest. Bij Sauna Line vindt u vele wellness faciliteiten of wellness arrangementen. Op zoek naar een spa wellness of privé wellness? Bezoek onze Luxe wellness in Kortrijk België Vlaanderen. Hier kunt u kennismaken met de nieuwe oase van rust.
voordeel OZ Gezondheid: wellness OZ.
voor klanten van OZ501 in orde met de bijdragen aanvullende diensten. vraag een betalingsbewijs waarop duidelijk vermeld staat van welke behandeling of wellness je hebt genoten. laat het attest tegemoetkoming Wellness invullen door het wellness center of schoonheidsinstituut. vergeet je kleefzegel niet!
Welness andromeda.
Hot Stone Massage is een intense warmte-massage die een weldaad is voor lichaam en geest. De hotstone massage wordt opgebouwd uit 2 technieken, de ontspanningsmassage en de massage met de basaltstenen. Er wordt gebruik gemaakt van een heerlijke verwarmde speciaal samengestelde etherische olie.
Welness Arrangement.
Aangezien alles vers bereid wordt, vragen wij u graag 1 dezelfde keuze te maken voor u en uw gezelschap. Wenst u bijkomend een relaxerende behandeling à la carte? Neem dan een kijkje in de rubriek wellness. Rue Du Haut Rejet 7.
Een uitgebreide voetverzorging bij La Vita Welness Antwerpen Antwerpen.
We detected that your JavaScript seem to be disabled. You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Een uitgebreide voetverzorging bij La Vita Welness Antwerpen Antwerpen. 1 aanbod beschikbaar In de categorie geschenkbonnen Manicure / Pedicure Pedicure. Een uitgebreide voetverzorging bij La Vita Welness Antwerpen Antwerpen.
Welness Bahami Kortrijk Spa Facebook.
38 personen hebben hier ingecheckt. David Vandenbroucke is met Ilse Buttenaere bij Welness Bahami. 4 januari 2019 Kortrijk, Vlaams Gewest. Juist een Welness gedaan voor ons nieuwjaarscadeautje aan elkaar. twas terug geniet. David Vandenbroucke heeft een nieuwe foto toegevoegd bij Welness Bahami.

Contacteer ons