Op zoek naar privé sauna Genk?

privé sauna Genk
 
LASTMINUTE RESERVATIE PRIVE SAUNA PALACE.
een dubbele sessie: je vinkt het volgende vakje aan met dezelfde achtergrondkleur. 1 week terug. 1 week verder. Weekoverzicht 15 juli 2019 28 juli 2019. Hoe te reserveren. Huisregels / Alg.VW. Hygiëne norm Vlarem II. Sauna Complex 1. Sauna Complex 2.
Privé sauna Genk Alle Privé sauna centra in Genk op Relaxy.be Relaxy.be.
Home Privé sauna Limburg Genk. Op deze pagina kan je alle privé saunas uit de regio Genk terugvinden. Ons overzicht wordt willekeurig weergegeven, maar je kan links op de pagina uiteraard op basis van je eigen wensen de perfecte privé sauna terugvinden.
Atlantis Hotel Atlantis Hotel.
Het hotel ligt in het groene gedeelte van Genk, op 3 km van het stadscentrum en vlakbij toegangspoort Kattevennen van het Nationaal Park Hoge Kempen. Atlantis is een gezellig en warm hotel. Het familiale karakter zorgt voor een gemoedelijke sfeer. Het hotelteam onderscheidt zich door zijn flexibiliteit en behulpzaamheid! Atlantis biedt 26 kamers, 2 meeting rooms, een Italiaans Restaurant La Focaccia, een privé-sauna, loungebar gratis privé-parking. Het hotel leent zich perfect om privé af te huren.
Scherpenheuvel-Zichem Regio HLN.
Twee keer levenslang verbod op houden van dieren en boete na schrijnend gevallen van verwaarlozing. 27/03 Twee vrouwen uit Leuven kregen bij verstek een levenslang verbod op het houden van dieren en een boete van 2.000 euro van de Leuvense.
diest warande prive sauna diest.
Prive Wellness Centre Genk. Luxe Privé Sauna Diest. Prive Sauna Complex Diest. Privé Sauna Complex Genk. Privé Sauna Last Minute Diest. Last Minute Sauna Privé Diest. Luxe Privé Sauna Genk. Luxe Prive Sauna Diest. Sauna Prive Genk. Prive Saunacomplex Genk.
Genk Jepun Traditional Spa privesauna zoeken.
Overzicht van alle prive sauna's' in Vlaanderen. Privé sauna zoeken. U bent hier. Genk Jepun Traditional Spa. Jepun Tradional Spa in Genk, België, laat u even geheel in het Verre Oosten wanen. De inrichting van de ruimte is geheel geïnspireerd op Bali.
Onze privé sauna in Genk is pure verwennerij Jepun Privésauna Wellness.
Onze privé sauna in Genk is pure verwennerij. Prive sauna Jepun in Genk. Een dagje Jepun is een weldaad voor uw lichaam en geest. Deze prive sauna en wellness, gelegen in Genk, is een luxueus en prachtig op Bali geïnspireerd complex.
B Relaxed.
B-Relaxed te Hasselt biedt jou een privé saunacomplex aan. Ideaal voor koppels of voor een relaxatie met het hele gezin! Ook groepen kunnen bij ons terecht. Hier kom je volledig tot rust. Bij B-Relaxed kun je gebruik maken van de volgende faciliteiten.: Sauna, infrarood cabine, verwarmd zwembad 31, jacuzzi 37, relaxruimte binnen en buiten.
Diest Regio HLN.
NMBS springt nog niet op trein richting researchpark: pas in 2023 staan plannen voor station op agenda. 25/04 Al jaren is het voer voor discussie, maar als het van Ben Weyts N-VA afhangt komt er een treinstation aan het verkeersknooppunt.
lavendinepure.
Reserveer hier je kamer. Lavendine Pure in Genk is gelegen in het groene hart van Limburg. De ruime kamers zijn ingericht met natuurlijke en ecologische materialen. Elke ochtend verzorgen we een uitgebreid verwenontbijt met verse, biologische en streekproducten. Onze privé-wellness nodigt je uit om samen te relaxen en als kers op de taart verzorgen wij persoonlijk energetische ontspanningsmassages met etherische oliën, zodat jij je helemaal herboren voelt.

Contacteer ons