Meer resultaten voor privé sauna Genk

privé sauna Genk
 
lavendinepure.
Badkledij is niet verplicht, het is een privé-wellness. De ganse sauna ruimte is een rookvrije ruimte. Roken kan in onze relax-buitentuin ook privé. Het is niet toegestaan eigen drank of eten mee te brengen of te nuttigen in onze wellness.
Privé sauna Limburg, Genk.
Privé sauna Limburg. In het hartje van Limburg, op slechts een steenworp van Genk, vind je een ruime en verzorgde privé sauna bij Schoonheidsinstituut Helena waar je heerlijk kan genieten met zijn tweetjes of in groep. Bekijk de vrije sauna uren.
Privé sauna en Wellness Jepun in Genk.
Schenk een cadeaubon. Privé sauna, massages gelaatsverzorging. Onze 5 sterren privé sauna in Genk met een oosters tintje is 365 dagen per jaar geopend! U kunt dus op ieder moment bij ons terecht wanneer u daar juist behoefte aan heeft.
Onze privé sauna in Genk is pure verwennerij Jepun Privésauna Wellness.
Onze privé sauna in Genk is pure verwennerij. Prive sauna Jepun in Genk. Een dagje Jepun is een weldaad voor uw lichaam en geest. Deze prive sauna en wellness, gelegen in Genk, is een luxueus en prachtig op Bali geïnspireerd complex.
Home Essenzi Wellness.
Welkom bij Essenzi, uw oase in het hart van Genk. Een plek waar u tot rust kunt komen: genieten is hier het sleutelwoord! Van zodra je bij Essenzi binnenstapt, wordt u ondergedompeld in de juiste sfeer, werkelijk niets wordt aan het toeval overgelaten. De klant in de watten leggen is hier doelstelling nr. Essenzi is een privé wellness center met twee afzonderlijke units voor 2 tot maximaal 8 personen. Desgewenst kunnen beide units ook samen afgehuurd worden. Bij de inrichting van het complex werd veel zorg besteed aan het welbevinden van onze gasten, zo zal u het minimalistische design opvallen van de wellness ruimte Barragan geïnspireerd door de wereldberoemde Mexicaanse architect Luis Barragan, of wordt u overweldigd door het warme interieur van wellness ruimte Naturals. Belangrijk om weten is dat Essenzi volledig is uitgerust conform de Vlarem 2 wetgeving, wat u garandeert dat zowel de waterkwaliteit als de omgeving aan alle hygiënische regels voldoet. Onze waterkwaliteit staat overigens onder permanent toezicht van een geaccrediteerd laboratorium. Essenzi is lid van SVB, Sauna Vereniging België.
Privé sauna Genk 3600 Alle privé sauna zaken in Genk 3600.
Gebruik de zoekfilter bovenaan om de perfecte aanbieding te vinden. Bekijk zeker ook onze beschikbare arrangementen uit de regio Genk. 1149 lastminutes gevonden: privé saunas in de buurt van Genk. 32 centra 1 2 3 5. Tel089/24: 76 77. E-mail Website Route. DE CASTAERT SAUNA WELLNESS.
Essenzi Privé sauna Genk Limburg Relaxy.be.
Home Privé sauna Limburg Genk Essenzi. Voeg toe aan favorieten. Welkom bij Essenzi, jouw oase in het hart van Genk. Een plek waar je tot rust kunt komen: genieten is hier het sleutelwoord! Van zodra je bij Essenzi binnenstapt, word je ondergedompeld in de juiste sfeer, werkelijk niets wordt aan het toeval overgelaten.
Privé sauna Genk Alle Privé sauna centra in Genk op Relaxy.be Relaxy.be.
Privé sauna Genk. Op deze pagina kan je alle privé saunas uit de regio Genk terugvinden. Ons overzicht wordt willekeurig weergegeven, maar je kan links op de pagina uiteraard op basis van je eigen wensen de perfecte privé sauna terugvinden.
Sauna Wellness Massages AARTS-Wellness As.
sauna overnachting massages sunfx beauty pakkingen ontharing. DE GROOTSTE PRIVÉ WELLNESS VAN EUROPA. U kunt bij ons al terecht vanaf 14400, per 2 pers./2 uur korting arrangement. Geschikt voor max 20 personen. muziekkeuze via internet. Kinderen van 3 jaar of jonger zijn gratis.

Contacteer ons