Resultaten voor privé wellness met overnachting

privé wellness met overnachting
 
Privé Sauna.
1 fles champ. Privé Sauna n 3 5u. Gebruik van de sauna, koud bad, douche, relaxatieruimte en eethoek en badlinnen. 1 fles champ. Weergeven 1 t/m 4 van in totaal 4. Producten in de kijker. Dit is een totale ontharing van de schaamlippen en deels van de schaamheuvel. Deze vorm va. Dit abonnement geeft recht op toegang tot de thermen het ganse jaar. 12 Beurten Aroma Massage. Deze kaart geen recht op 12 x een Aroma massage met vaste duurtijd volgens gekozen formule 30.
Thermen Londerzeel.
U geniet bij ons van een wel heel bijzondere vorm van wellnessbeleving. We zijn alle dagen geopend vanaf 11u tot 24u, ook op feestdagen en zondagen. We zijn alleen gesloten op 24, 25 en 31 december en op 1 januari.
Privé wellness Aalst Kanwa Wellness: jacuzzi, zwemvijver.
Het is elke keer opnieuw een belevenis bij Kanwa Wellness, dat de deuren openende eind 2014 en beschikt over een Finse sauna, hammam, infraroodcabine, jacuzzi, zwemvijver en ruime relaxruimte. Kom even tot rust na een drukke werkdag. Met verschillende arrangementen op maat in onze privé sauna kan u heerlijk relaxen in een aangenaam kader.
Privé sauna.
Schoonheid, wellness en massage. Last minute sauna. 100% privé genieten. van alle spa-faciliteiten. Privé-sauna met jacuzzi zwembad privé tuin badlinnen voor 2 personen. 2 personen 2 uur. 2 personen 2u30 met bubbels. 2 personen 2u30 met fles cava en snacks. 2 personen 3u met fles cava en snacks. 3 uur met luxe ontbijt fles cava. 3 uur met huisbereide lasagne bubbels. Vanaf 4 personen. 3 uur met snacks bubbels. Formules met overnachting.
Wellness overnachting Alle Wellness overnachting centra op Relaxy.be Relaxy.be.
Samen privé genieten van de Outdoor Sauna met zicht op het bos, een totaalervaring in de natuur met Mystic Water, de speelse Water Oasis met jacuzzi en luxeloungegevoel of een unieke waterervaring in je eigen overnachtingsruimte. Heerlijk uitslapen na een privé cinema en tijdloos genieten van een koninklijke panoramische brunch. Rijmenam Antwerpen Wellness overnachting.
Privé Sauna Avelgem West-Vlaanderen Casa Caliente.
Wellness vespa arrangement. 2 uur privé wellness 4 uur gebruik van een vespa incl. GPS en route naar keuze. Arrangementen met overnachting. Bekijk ook onze arrangementen met overnachting. BEKIJK DE OVERNACHTINGEN. Sauna last minutes van Casa Caliente. Nieuw: Anti Stress-arrangement. Luxe wellness overnachting check in 18u, einde 11u.
Privé sauna met Hamam, verwarmd buitenzwembad, privé wellness, verwenarrangementen Infraroodcabine huren.
Mooi verlicht buitenzwembad. Ruime tuin met buitenzwembad. Droge sauna voor 6 personen. Onze Full spectrum infraroodcabine. Ruime 2 persoons infraroodcabine van privé sauna Relaxcis te Arendonk De heilzame werking van een infrarood privé sauna sessie.: heeft een gunstige werking op de doorbloeding.
Arrangementen: Privé Sauna Aquarelle.
Vanaf 195 euro. Boek met vermelding van code LENTEPROMO voor de sessie van 9 11 uur tijdens weekdagen en krijg het ontbijtarrangement voor de prijs van 105 euro ipv 125 euro. Voor meer details over het Lunch / Diner Arrangement, zie hier.
NOOZ Stuur je zintuigen op reis in hartje Antwerpse Kempen.
Zo bijzonder dat Nooz heel wat awards heeft gekregen zoals beste sauna, meest innovatief concept, Horeca Award., Zo onvergetelijk dat het Algemeen Dagblad, VRT, Goed Gevoel, Unizo, het Nooz-concept uitmuntend noemen en warm aanbevelen. De meest unieke en originele priv-wellnesservaring, met of zonder overnachting.
La Buena Vida.
Uw privé wellness. Een luxe verblijf. Glam by Cyns. Regels van het huis. Dit zeggen onze klanten.: Wellness en prive sauna met stijl. La Buena Vida privé sauna met mogelijkheid tot overnachting is een ultieme beleving! De luxe van een vijfsterrenhotel met een persoonlijke service!

Contacteer ons