Op zoek naar wellness privé?

wellness privé
 
Privésauna Thermae.com.
De privésauna's' in Thermae Boetfort bestaan uit twee afzonderlijke units: Privésauna Lagoon en Privésauna Zen. Je kan in beide privésauna's' met twee of in groep genieten van allerlei wellnessfaciliteiten zoals sauna, infraroodsauna, stoombad, jacuzzi., Beide zijn prachtig ingericht. Privésauna Zen heeft een strakke inrichting met veel wit en een grote mozaïek. Privésauna Lagoon lijkt op een paradijselijk eiland met exotisch beschilderde muren. Je hebt in allebei de volledige accomodatie ter beschikking en kan er zelfs genieten van extra services zoals een hapje en een drankje. Onze privésauna's' bevinden zich in Melsbroek en zijn makkelijk bereikbaar vanuit Antwerpen, Brussel, Leuven, Mechelen en omstreken.
De 10 mooiste privésauna's' van Vlaanderen De Morgen. Deel dit artikel.
Buiten is er een privétuin met verwarmd zwembad en een overdekt terras met jacuzzi en infraroodsauna. Prijs: vanaf 95 euro 2 personen, 2 uur. Opties: arrangementen, behandelingen, massages. Akkerstraat 29, Dessel. Beeld Puur Nooz, Grobbendonk. Natuur is de grootste luxe, vindt eigenaar Wim Vanacker. Hij plaatste enkele witte kubussen op een slimme manier in de enorme tuin, waardoor je geniet van privacy. Metershoge ramen halen de natuur naar binnen, een hightech licht en geluidsinstallatie zorgt voor sfeer. De privé outdoor sauna kun je niet boeken zonder duomassage of diner. Dat is geen straf, want Nooz staat bekend om zijn massages. Dit is de perfecte bestemming voor een romantisch uitje met twee. Prijs: vanaf 75 euro per persoon, zonder massage of diner. Opties: arrangementen, massages, overnachting.
Sauna Mechelen Vé Wellness.
Toggle navigation Wellness. Een oase van rust in het centrum van Mechelen. Vé wellness, is een onderdeel van hotel Vé, waar u van harte welkom bent om te komen relaxen in een uniek, industriëel kader. Bekijk onze arrangementen voor 2 personen. Deze combineren 2 uur sauna met iets om te eten en een eventuele overnachting. Vé wellness werd ondergebracht in een vroegere sigarenfabriek, de originele structuren van het gebouw werden behouden bij het ontwerp van de wellness. Vé wellness beschikt over.: zwembad met jet stream. 2 saunas: 1 traditionele sauna en 1 kleurtherapie sauna. Deze laatste beschikt over de Liftlight lichttherapie die collageenvorming stimuleert en de huid verstevigt. Onze wellness is elke voormiddag beschikbaar voor onze hotelgasten, toegangsprijs tot de wellness is 9 euro per persoon, per dag niet privé. Vanaf 12 uur verhuren we onze wellness privé aan iedereen, zowel hotelgasten als niet-hotelgasten. De prijs is 105 euro voor 2 personen per 2 uren. Prijs per extra persoon voor 2 uren: 30 euro.
Openingsuren Aarts Wellness Privé Sauna in As.
Nieuwste fashion ZEB.be. Ik zoek in Zoeken. Aarts Wellness Privé Sauna. Aarts Wellness Privé Sauna. Aarts Wellness Privé Sauna is vandaag open tot 0300. maandag 11 februari. dinsdag 12 februari. woensdag 13 februari. donderdag 14 februari. vrijdag 8 februari. zaterdag 9 februari.
Wellness Herenhuis Izegem.
U geniet van een privé wellness complex bestaande uit all in formule met Finse sauna met kleurentherapie, infra rood sauna, stoombad, verwarmd binnenzwembad, regendouche en spa jacuzzi. NIEUW: Pivé buitenterras met jacuzzi! Het overdekt binnenwzwembad is aangepast voor een kind en familievriendelijke privé wellness.
Wellnesspure.
In geen geval kan Privé Wellness Pure aansprakelijk worden gesteld voor lichamelijke of materiële schade die veroorzaakt wordt door het gebruik van de door ons ter beschikking gestelde faciliteiten. Privé Wellness Pure zal ten gevolge ook nooit in gebreke kunnen worden gesteld.
Well4You Privé Sauna Wellness Center / Online Wellness Shop.
Relax's' Privé Sauna, Massage, Zonnebank en Wellness relaxs.be.
Je vindt veel dingen te duur? Hier een leuk voorstel in de vorm van 5 simpele tips waar je zeker mee scoort. aanbod en prijzen. 7 op 7 dagen open van 9u tot 22u. Privé sauna, wellness en massage Relax's.'
Welness t Dolfijntje Welness t Dolfijntje.
Ontdek de Mediteraanse ruimte hier. Japans geïnspireerde wellness. De wellness unit is een moderne interpretatie van een Japans badhuis. Bij de inrichting werd rekening gehouden met de boedistische zen-leer en de nadruk is gelegd op de 4 fysieke elementen: water, vuur, aarde en wind.
Privé-sauna en andere wellnessarrangementen Bongo. BONGO_Logo. BONGO_Logo. BONGO_Logo. BONGO_Logo.
Kom meer te weten. 1 overnachting met ontbijt voor 2 personen. 327 trendy hotels. 1 overnachting met ontbijt voor 2 personen. 11892, 13990, 152. Kom meer te weten. Weekend of dagje wellness. Aanbevolen voor jou. 1 wellnessbehandeling voor 1 persoon. 300 verwenmomenten: massage, sauna, verzorging en meer.

Contacteer ons