Op zoek naar privé wellness?

privé wellness
 
Privé sauna en Wellness Jepun in Genk.
Onze 5 sterren privé sauna in Genk met een oosters tintje is 365 dagen per jaar geopend! U kunt dus op ieder moment bij ons terecht wanneer u daar juist behoefte aan heeft. Naast het feit dat wij iedere dag geopend zijn, zijn wij ook benoemd tot het beste Wellness concept van België!
Prive Sauna en Schoonheidsinstituut Akwa te Everberg.
Al onze wellness units bieden, naast een Finse sauna, verschillende faciliteiten. Zo heeft Privé Sauna Blue naast de droge of Finse sauna ook een hammam stoomcabine en een top infrarood sauna. Een prive wellness met binnenzwembad en topjacuzzi maken het plaatje af.
nooz.be Priv outdoor sauna.
Die je ook verwent met prachtige architectuur, alle mogelijke kleursferen en het summum van klank? Die zorgt voor een automatische opgietsessie wanneer jij het wil, zodat jij en je gezelschap in alle privacy kunnen ontspannen? Deze ervaring won de eerste prijs van het magazine Wellness Plus in de categorie beste sauna.
Privé sauna Alle Privé sauna centra op Relaxy.be Relaxy.be.
Dan vind je hier ongetwijfeld de privé wellness in Vlaanderen die aansluit bij jouw wensen. Daarnaast vind je ook een ruim aanbod aan lastminutes, zodat je op het laatste moment nog een relaxmomentje kan boeken in de een mooie privé sauna in Vlaanderen.
Sauna Ambiente Een verborgen parel die luxueuze ontspanning biedt.
Gasten verblijven in het privé eiken design poolhouse en genieten van alle faciliteiten om de drukte van het dagelijkse leven te ontvluchten en tot rust te komen. Sauna Ambiente is De verborgen parel die luxueuze ontspanning biedt! Meir 37, 2520 Oelegem-Ranst. 0479/ 23 19 47. Steeds op afspraak. EEN WELLNESS MOMENT BIJ SAUNA AMBIENTE.
Uitstekende prive wellness Reizigersbeoordelingen Duin en Distel Prive Sauna en Wellness TripAdvisor.
1 km van Duin en Distel Prive Sauna en Wellness. 3 km van Duin en Distel Prive Sauna en Wellness. 31, km van Duin en Distel Prive Sauna en Wellness. 32, km van Duin en Distel Prive Sauna en Wellness.
Wellnesshuisje met privé sauna huren in de Ardennen.
Bescheiden avonturiers beperken zich tot een koude douche, die is veel minder extreem. Nog meer privé wellness? Voor een absoluut perfect weekend met welzijn van alle aard, brengen we ook wat tijd door in een jacuzzi, of zwemmen we een paar lengtes in het binnenzwembad of het zwembad in openlucht, waar talrijke wellnesshuisjes, chalets en villa's' in de Ardennen mee uitgerust zijn!
Privé Sauna Nymphaea.
Beide saunas kunnen alleen privé afgehuurd worden in blokken van minimaal 2 uur, privacy verzekerd dus om te kunnen ontspannen zonder veel drukte om je heen. Kortom gezegd, alles is aanwezig om er een super aangenaam saunabezoek van te maken.
Privé Wellness Le Goz'eau' Hoeselt.
Tarieven privé wellness. Tarieven privé Wellness. Een leuk verwenpakket. Wij stelden enkele arrangementen samen. Deze kan je als koppel, als familie of in groep boeken. Hou er rekening mee dat onze arrangementen enkel te boeken zijn ten laatste 3 dagen op voorhand!
prive sauna Aquasana Privé sauna Aquasana in Oevel Antwerpen.
unit 2 360. Welkom bij privé sauna Aquasana in Oevel. Onze twee welness units zijn alle dagen open van / 10u tot 24u ook op zon en feestdagen. Enkel na reservatie. Prijzen al vanaf 85 voor 2 uur / 2 personen!

Contacteer ons